вівторок, 23 січня 2018 17:25

Психолог пояснила, чому Кетрін Міддлтон ховає очі від камери
5

Герцогиня Кетрін Міддлтон майже ніколи не дивиться в об'єктив камери
Фото: cosmopolitan.com
Герцогиня Кетрін Міддлтон майже ніколи не дивиться в об'єктив камери
Герцогиня Кетрін Міддлтон майже ніколи не дивиться в об'єктив камери
Герцогиня Кетрін Міддлтон майже ніколи не дивиться в об'єктив камери
Герцогиня Кетрін Міддлтон майже ніколи не дивиться в об'єктив камери

Герцогиня Кетрін Міддлтон, дружина принца Вільяма та матір двох спільних дітей, завжди захоплює британців і всіх шанувальників своїми чарівними образами та усмішкою. Однак її націлений погляд в камеру рідко можна побачити, і психолог має на це своє пояснення.

Про це розповіла британський психолог Джуді Джеймс в інтерв'ю Cosmo.

Шанувальники королівської сім'ї давно помітили, що герцогиня Кейт на фото ніколи не дивиться прямо в камеру, тоді як наречена принца Гаррі Меган Маркл завжди спрямовує погляд в об'єктив і відчуває себе впевненіше.

Психолог Джуді пояснила, що на мові жестів це багато значить. Так, на думку експерта, Кейт справжній інтроверт. Вона дуже скромна і домашня дівчина, яка любить затишок. Меган ж – впевнена в собі жінка, до того ж вона мала досвід в акторській кар'єрі. Дивлячись в камеру, вона показує, що готова до спілкування з публікою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон та принц Вільям чекають на третю дитину

"Зв'язок Кейт з камерами є набагато пасивнішим. Принц Вільям завжди намагався не відволікати увагу всієї преси від дружини і відсутність прямого контакту може бути симптомом цього всього. Вона позує красиво, але від неї немає регулярного прямого спілкування", – говорить експерт.

Джуді Джеймс додала, що досвід позування Маркл на червоних доріжках, де їй доводилось постійно спрямовувати свій погляд в об'єктиви камер, щоб виглядати привабливо, їй дуже згодився сьогодні, коли вона стала нареченою принца Гаррі.

"Хоч Меган є одноліткою Кейт, її звичка робити те, що називається "залицянням до камери" (звертання до камери з прямим поглядом), передбачає бажання відкрито і впевнено спілкуватися, тоді як інші могли б зробити це через соціальні мережі і блоги", – додала психолог.

Принцеса Шарлотта Кембриджська пішла в дитячий садок Уіллкокс, і на честь цієї події Кенсінгтонський палац випустив кілька нових портретів дочки принца Вільяма і Кейт Міддлтон.

Зараз ви читаєте новину «Психолог пояснила, чому Кетрін Міддлтон ховає очі від камери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути