Ексклюзиви
пʼятниця, 11 травня 2007 14:48

Професор принца Гарі змінив стать (ФОТО)

Як стало відомо газеті The Sun, по закінченню останніх канікул у військовій академії Sandhurst принца Гарі та його однокурсників чекав пікантний сюрприз. Поки вони відпочивали, їхній професор змінив стать і став жінкою.

Як і до цього його брат Вільям, Гарі вивчав під керівництвом 40-річного професора Арьє Нусбахера предмет під назвою "Військова стратегія". Проте днями в розкладі з"явилося нове прізвище - Лінетте Нусбахер. Викладач спадкоємців британського престолу зробив операцію зі зміни зтаті та повернувся в академію Sandhurst в спідниці й панчохах. При цьому колишній пан Нусбахер продовжує жити разом зі своєю дружиною і дочкою.

Кадетам наказали ставитися до нової викладачки з повагою. Комендант академії генерал-майор Пітер Пірсон попередив, що будь-які дотепи на адресу Лінетте Нусбахер суворо каратимуться.

Крім викладання в Sandhurst, професор Нусбахер відомий глядачам телеканалу BBC2 по військовому шоу Time Commanders, а також по документальних фільмах. Дружина Лінетте Нусбахер заявила репортерам: "Вона (тобто колишній чоловік) не хоче розмовляти з вами про приватну справу", з посиланням на The Sun повідомляє FACTnews.

На фото професор Нусбахер до і після операції.

Зараз ви читаєте новину «Професор принца Гарі змінив стать (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути