субота, 01 серпня 2020 11:29

Позитив заінтригував фанів новиною

Позитив заінтригував фанів новиною
Артист і саундпродюсер, учасник гуртів MOZGI та "Время и Стекло" Позитив візьме участь у шоу "Танці з зірками". Фото: instagram.com/positiff

Артист і саундпродюсер, учасник гуртів MOZGI та "Время и Стекло" Позитив (Олексій Завогородній) візьме участь у шоу "Танці з зірками". Прийняв виклик від реп-виконавиці alyona alyona.

Співак опублікував на сторінці в Instagram відео, де повідомляє про свою участь у шоу. На відео артист з'являється на трьох локаціях: у власному автомобілі, квартирі та студії, де він постійно чує саундтрек проекту "Танці з зірками". Врешті на екрані телефону Позитив бачить відео, де alyona alyona звертається до нього зі словами: "Позитив, давай без негативу - ти наступний!". У фінальному кадрі свого відео Позитив вже у сценічному костюмі повідомляє, що приймає виклик від alyona alyona та передає його фронтмену гурту "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ" Сергію Танчинцю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Різатдінова прокоментувала свою поразку на фіналі шоу "Танці з зірками"

"Насправді, все життя танці даються мені складно. І я вірю, що шоу зблизить мене з цим складним і кропітким мистецтвом. А ще допоможе подолати себе і свій страх бути на сцені без мікрофона. Хочеться показати себе з нового боку, який мало хто знає. І вже зараз, на етапі підготовки, чим краще починає виходити, тим більше цей процес мене затягує. Кожному артисту потрібно йти вперед і розвивати різні грані себе - і це буде новий крафт, який я сподіваюся опанувати в шоу. Чекаю цих нових емоцій", - прокоментував Позитив свою участь у шоу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Oleksii @positiff Zavgorodnii (@positiff)

Незабаром стане відомо, чи прийме рок-співак Сергій Танчинець виклик у #танціззіркамиchallenge та чи приєднається на паркеті до інших учасників.

Також сьогодні український дизайнер Андре Тан у Instagram повідомив, що не приймає #танціззіркамиchallenge, який йому передав Дмитро Танкович. Відео-відповідь дизайнер записав на одній з італійських фабрик тканин, де зараз він підбирає тканини для нової колекції.

Восени на телеканалі "1+1" стартує четвертий сезон оновленого проекту "Танці з зірками". Протягом кількох тижнів в соціальних мережах поширюється #танціззіркамиchallenge – щорічний зірковий челендж, під час якого учасники нового сезону передають один одному танцювальний виклик та запрошують взяти участь у шоу. Вже відомі імена трьох суддів нового сезону: Катерина Кухар, Влад Яма та Григорій Чапкіс оцінюватимуть танцювальні здібності зіркових учасників у новому сезоні шоу. Зірковими учасниками четвертого оновленого сезону шоу "Танці з зірками" вже стали Олег Винник, партнеркою якого у шоу стала Олена Шоптенко; Надія Мейхер, яка вийде на паркет з Кирилом Васюком; Санта Дімопулос, яка змагатиметься за перемогу у шоу з партнером Максом Леоновим; Тарас Цимбалюк у парі з Яною Заєць; Дарина Петрожицька з Ігорем Гелуненком, Юлія Саніна з Дмитром Жуком; Слава Камінська з Дмитром Дікусаром; Дмитро Танкович з Ілоною Гвоздьовою, alyona alyona з Юрієм Гуричем та Позитив.

Зараз ви читаєте новину «Позитив заінтригував фанів новиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути