четвер, 17 травня 2007 14:24

Помер власник пеніса Наполеона

Минулого четверга в Енглвуді, штат Нью-Джерсі, помер власник пеніса Наполеона. У колекції Джона Латтімера, професора Колумбійського університету і колекціонера військових реліквій та артефактів, пов"язаних з померлими, також були представлені залитий кров"ю комір Лінкольна й ампула з ціанидом Германа Герінга. Проте пеніс, який, як вважають, відрізав священик, соборував Наполеона, - справді видатний експонат цієї колекції, в якій є і середньовічна зброя, і гвинтівки часів Громадянської війни, і малюнки Гітлера.

Вірогідність того, що пеніс Наполеона дійсно був відрізаний як сувенір, достатньо висока, оскільки він жив і помер в той час, коли залишки знаменитостей привертали загальний інтерес. Після того, як Наполеон був узятий в полон при Ватерлоо, його речі були відправлені до Англії. Його екіпаж, наповнений такими дивовижними предметами, як золотий скребок для язика, щітка для миття, короткі кашемірові штани та кавник, всюди викликали інтерес публіки. Поет Байрон був настільки вражений побаченими речами, що захотів виготовити собі їхні копії. Коли Наполеон помер, дерева навколо його могили на острові Св. Єлени були пущені на сувеніри.

Можливо, уролог доктор Латтімер мав професійний інтерес до геніталій Наполеона, припускає The New York Times (переклад на сайті ИноПресса).

Зараз ви читаєте новину «Помер власник пеніса Наполеона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути