вівторок, 08 грудня 2015 16:11

Пологи Кім Кардаш'ян пройшли з ускладненнями

Автор: Reuters
 

Нещодавно Кім Кардаш'ян та Каньє Уест стали батьками вдруге - у пари народився син, якого назвали Сейнт Dест. У повідомленні, яку сповіщає світ про народження нового члена зоряного сімейства, було сказано, що мати і дитина почуваються добре. Але виявилося, що все пройшло зовсім не так гладко.

По-перше, дитина перебувала в неправильному положенні. Але це половина проблеми. Під час другої вагітності у Кім відбулося глибоке прирощення плаценти (плацента вростає занадто глибоко в стінку матки), що зробило пологи Кім більш тривалими і дуже болючими. Через те, що прирощення плаценти відбулося у дружини Каньє Веста вже вдруге, їй, можливо, доведеться видалити матку.

Сама Кім не приховує, що другі пологи стали для неї серйозним випробуванням:

"Вони не дають вам ніяких знеболюючих препаратів і дозвольте сказати вам, що це було дуже боляче. Найболючіші пологи. Але все спрацювало добре", - написала зірка реаліті-шоу.

Незважаючи на ускладнення, Кардаш'ян все ж змогла народити дитину сама без кесаревого розтину.

Під час пологів з Кім була її сестра Кортні, яка і сама вже є мамою трьох дітей. Після народження Сейнт Веста маму і малюка також відвідали Кріс Дженнер, Хлое Кардаш'ян і, звичайно, щасливий батько Каньє Вест.

Зараз ви читаєте новину «Пологи Кім Кардаш'ян пройшли з ускладненнями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути