Ексклюзиви
пʼятниця, 28 вересня 2012 12:47

Поліна Гагаріна зібралася заміж

Поліна Гагаріна зібралася заміж
В Інтернеті закохані вже одружилися Фото: Maxim Russia Facebook

Популярна російська виконавиця Поліна Гагаріна зібралася під вінець. Обранцем молодої співачки є музикант відомої групи Therr Maitz Борис Іонов. Цікаво, що в Інтернеті закохані вже одружилися.

Поліна Гагаріна і Борис Іонов зареєстрували стосунки в соціальній мережі. На своїй сторінці Поліна написала, що вийшла заміж за Бориса, і Борис зробив те ж саме у себе на сторінці. Численні шанувальники і друзі закоханих тут же почали вітати пару, однак Поліна уточнила, що їхнє весілля відбулося виключно в Інтернеті. Однак артистка відзначила, що вони з Борисом готуються до цієї події. Кажуть, Поліна познайомилася з ним ще два роки тому під час роботи над записом чергового альбому.

Обранець Поліни Гагаріної Борис Іонов також має пряме відношення до музики. Він є барабанщиком групи Therr Maitz. Історія команди почалася в Хабаровську в 2004 році. Спочатку група була дуетом і гастролювала по Далекому Сходу і Японії. З 2006-го почався її московський період, протягом якого музиканти записують нові композиції, відточують стиль. Через три роки вийшов перший повноцінний альбом групи під назвою Sweet Oldies. У 2010-му Therr Maitz розпочинає концертну діяльність в новому складі. Група Therr Maitz досить відома. Команда неодноразово з'являлася в ефірі Першого каналу, MTV, телеканалу "Дощ", ТНТ (Comedy Club); на радіостанціях "Маяк" і "Мегаполіс FM".

Між тим у травні Поліна та Борис стали учасниками неприємного інциденту. Невідомі люди жорстоко побили Іонова. Співачка марно кликала на допомогу - ніхто не наважився влізти в бійку. В одному з інтерв'ю артистка розповіла, що побігла до охоронців найближчого ресторану, які бачили сцену побиття від початку і до кінця, але ті навіть не зрушили з місця, щоб допомогти виконавиці. На щастя, все обійшлося і Борису не заподіяли серйозної шкоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліна Гагаріна вийшла заміж

До слова, Поліні Гагаріній приписували роман із продюсером Костянтином Меладзе. Однак ні сама Поліна, ні Костянтин ніяк не коментували цю інформацію. І лише недавно Гагаріна розвіяла всі чутки, з'явившись на людях в компанії свого справжнього коханого, барабанщика Бориса Іонова.

Зараз ви читаєте новину «Поліна Гагаріна зібралася заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути