середа, 12 грудня 2012 23:15

Пол Маккартні замінить Курта Кобейна в Nirvana

Пол Маккартні замінить Курта Кобейна в Nirvana

Пол Маккартні замінить Курта Кобейна на позиції фронтмена і вокаліста групи Nirvana під час благодійного концерту на користь постраждалих від урагану "Сенді". Про це пише The Sun.

Шоу пройде в нью-йоркському "Медісон Сквер Гарден" 12 грудня 2012 року. Це буде перше спільне виступ басиста Nirvana Кріса Новоселича і барабанщика Дейва Грола після смерті Кобейна.

Маккартні розповів, що Грол подзвонив йому і покликав "трохи поджемувати з друзями". Під час джему з'ясувалося, що музиканти, з якими Грол запропонував пограти колишньому бітлу - Новоселич і cессіонний гітарист Nirvana Пет Смирнов, гру якого можна почути на концертних альбомах "Unplugged in New York" і "From the Muddy Banks of the Wishkah ".

За словами Маккартні, він був не в курсі, з ким саме грає. "Вони говорили між собою: 'Здорово знову грати разом'. А я у відповідь: 'Що? Ви не грали один з одним стільки років?!' Тут хтось прошепотів мені: 'Це ж Nirvana. А ти Курт. Я просто не міг повірити в це ", - розповів сер Пол.

Як і Кобейн, Маккартні, будучи лівшею, тримає гітару під ліву руку, а не під праву, як більшість гітаристів. Він уже виступав разом з Дейвом Гролом на сцені, а також обговорював з ним участь у супергрупі Them Crooked Vultures, але місце басиста, на яке жартома претендував Маккартні, вже зайняв Джон Пол Джонс з Led Zeppelin. Крім того, в 2010 році Грол разом з Норою Джонс виконав кавер-версію пісні "Maybe I'm Amazed" на честь нагородження Маккартні премією Центру Кеннеді.

Фронтмен, вокаліст та автор переважної більшості пісень Nirvana Курт Кобейн наклав на себе руки 5 квітня 1994 року. Йому було 27 років.

Зараз ви читаєте новину «Пол Маккартні замінить Курта Кобейна в Nirvana». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути