Ексклюзиви
понеділок, 12 травня 2008 14:40

Пол Маккартні офіційно розлучився

Екс-учасник групи Бітлз сер Пол Маккартні в понеділок офіційно розлучився зі своєю дружиною, колишньою фотомоделю Хизер Міллз, мовиться в повідомленні лондонського Королівського суду.

Завершальні слухання, на відміну від гучного судового процесу, пройшли спокійно. Ні Маккартні, ні Міллз на засідання не з"явилися.

Рішення про розлучення є так званим умовно-остаточним рішенням, яке у разі відсутності претензій сторін стане остаточним після шести тижнів і одного дня.

Процес про розлучення Міллз і Маккартні тягнувся майже два роки, оскільки свого часу подружжя не змогло самостійно домовитися про те, яку частину свого багатомільйонного стану музикант повинен виплатити Міллз.

Суд в березні зобов"язав Маккартні виплатити 24,3 мільйона фунтів стерлінгів.

Маккартні одружувався на Міллз в 2002 році. Колишня модель - друга дружина музиканта. Перша дружина Маккартні, Лінда, з якою він прожив близько 30 років, померла в 1998 році від раку. Від Лінди у музиканта троє дітей. Його середня дочка, Стела Маккартні - відомий модельєр.

Міллз звинувачувала колишнього чоловіка в тому, що він різав її склом і штовхав, коли вона була вагітна їх дочкою Беатрис.

Нагадаємо, що 14 червня на Майдане Незалежності в Києві виступить Пол Маккартні. Він приїде до України на запрошення бізнесмена і мецената Віктора Пінчука.

За матеріалами РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Пол Маккартні офіційно розлучився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути