Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2018 11:19

Підопічна Потапа зіграла жертву холоднокровного вбивці
4

Мішель Андраде зіграла у серіалі
Фото: Прес-служба
Мішель Андраде зіграла у серіалі
Мішель Андраде зіграла у серіалі
Мішель Андраде зіграла у серіалі

На телеканалі "1+1" відбулася прем'єра нової детективної мелодрами "Прислуга", і глядачі побачать одразу дві серії стрічки. Відома українська співачка болівійського походження Michelle Andrade, яка виконала роль служниці Лари, розповіла, що в першій серії її героїню вб'ють, а звинуватять у злочині місцевого лікаря Антона.

Як зазначила зірка, непередбачувані події першої серії стануть ключем до брудних таємниць серіальних жителів фешенебельного котеджного містечка:

"Чути за спиною дихання вбивці - дуже незвично і страшно, як і грати жертву. Я із завмиранням серця вперше подивилася на себе в дзеркало після того, як мені зробили грим. Під час зйомок я намагалася повністю зануритися в стан людини, яка один на один зустрічається зі своїм убивцею, і передати всі почуття глядачу. Емоційно було непросто таке переживати. За кадром же мій вбивця виявився дуже уважним і доброзичливим. Як тільки вимикалася камера, він допомагав мені опанувати себе і встати після падіння, а ще робив спільні селфі. Взагалі весь знімальний процес проходив цікаво і легко. Спасибі режисерові Баті Недичу, який підтримував мене, підказував, як вжитися в роль, направляв і хвалив, коли все виходило", - розповіла актриса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підопічна Потапа зіграла служницю у новому серіалі

За сюжетом серіалу дружина обвинуваченого у вбивстві покоївки лікаря влаштовується працювати в один із будинків фешенебельного заміського комплексу, щоб довести невинність коханого. Паралельно із новоспеченою служницею Мартою розслідуванням вбивства займається приватний детектив Максим, товариш обвинуваченого Антона, а допомагають їм ще дві покоївки, Рита і Віра. У ході розслідування детективи розкривають безліч несподіваних таємниць про брудні справи заможних і цинічних жителів селища.

Ролі в 12-серійній детективній мелодрамі виконали відомі українські та білоруські актори Антон Денисенко, Валерія Ходос, Олег Савкін, Лариса Руснак, Борис Хвошнянський, Ірина Мельник, Анна Сагайдачна, Людмила Загорська, Володимир Канівець, Сергій Фролов, Антоніна Макарчук, Дар'я Трегубова, Дар'я Єгоркіна, Андрій Журба, Євген Давиденко.

Продюсери картини - Олександр Ткаченко, Олена Васільєва. Режисер стрічки - Бата Недич. Оператор-постановник - Костянтин Чумаков, художник-постановник - Дмитро Жмурко. Над створенням серіалу працювала команда "Sisters production" під керівництвом Вікторії Забулонської і Марини Писаренко на замовлення телеканалу "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Підопічна Потапа зіграла жертву холоднокровного вбивці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути