понеділок, 26 червня 2017 13:15

Пишнотілі красуні помірялись голими сукнями на BET Awards-2017
74

Нафесса Вільямс
Фото: Reuters
Нафесса Вільямс
Нафесса Вільямс
Латейша Грейс
Даша Поланко

У Лос-Анджелесі відбулося вручення нагород BET Awards, які присуджуються виключно афроамериканцям за досягнення в різних сферах діяльності - від музики до спорту. Ця премія була заснована Black Entertainment Television в 2001 році, і з тих пір багато зірок вже встигли стати володарями заповітних трофеїв.

Гості церемонії не упустили можливості помірятися "голими" сукнями і відвертими декольте.

В цьому році Бейонсе, яка зовсім недавно стала матір'ю двійнят, була представлена ​​відразу в чотирьох номінаціях, і їй вдалося отримати два призи за альбом Lemonade, за пісню Sorry і один приз в номінації "Кращий жіночий виконавець R & B". Звичайно, співачка не могла бути особисто, тому всі вітання приймали протеже Бейонсе, сестри Хлої і Хеллі Бейлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Памела Андерсон засвітила стрункі ноги в міні-шортах

У номінації "Кращий чоловічий виконавець R & B" перемогу здобув Бруно Марс, а найкращим хіп-хоп артистом визнали Кендрика Ламара. До слова, Серена Вільямс, яка незабаром вперше стане мамою, отримала приз "Краща спортсменка року". Тенісистка також не могла бути присутнім особисто.

На заході зібралися багато діячів мистецтва (кіно і музики), зірки спорту, а також популярні телеведучі і стендап-артисти. Одним з головних моментів церемонії стало відеозвернення колишньої першої леді США Мішель Обами, яка, на жаль, не змогла особисто приїхати і привітати переможців, але зробила це завдяки телемосту. Вона висловила подяку всім номінантам і "вручила" приз хіп-хоп артисту Chance the Rapper, який став кращим артистом на думку критиків.

Зараз ви читаєте новину «Пишнотілі красуні помірялись голими сукнями на BET Awards-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути