середа, 03 жовтня 2018 15:50

Перша темношкіра прима-балерина знімається топлес в гламурних фотосесіях
45

Місті Коупленд
Місті Коупленд
Місті Коупленд
Місті Коупленд
Місті Коупленд

Балерина Місті Коупленд, яка стала першою темношкірою примою у американському балеті, поділилась обкладинкою журналу для якого знялась.

Місті запостила на своїй сторінці у соціальній мережі фото, на якому позує у сукні, на підборах для Elle South Africa.

Це не перша обкладинка Місті Коупленд. Вона активно знімається у гламурних фотосесіях та навіть топлес, демонструючи бездоганне тіло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Гри престолів" вигуляла вбрання зі сміливим декольте

Місті у 1998-му році виграла Spotlight Award у Лос-Анджелеському Music Centre. 6 компаній, серед яких Joffrey Ballet та San Francisco Ballet, пропонували їй стажування на літо. Вона зупинила свій вибір на Сан-Франциско. У 2001-му році стала першою темношкірою прима-балериною у Американському балеті після Анни Бенни Сімс та Нори Кімпбелл, але отримала травму і не танцювала рік.

У підлітковому віці її тіло змінилось, тож вона не підходила під балетні стандарти. Їй запропонували схуднути і на цьому тлі у неї розпочався харчовий розлад. Тоді Місті зробила ставку на спортзал і саме тому її фігура набагато атлетичніша, ніж у більшості балерин.

У 2015-му році увійшла у список "найвпливовіших людей" за версією видання Time magazine. Також займається продюсуванням та пише сценарії. У 2017-му році вийшла автобіографічна стрічка про повсякденне життя балерини.

Зараз ви читаєте новину «Перша темношкіра прима-балерина знімається топлес в гламурних фотосесіях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути