Ексклюзиви
понеділок, 22 квітня 2019 11:49

Перший секс Арії та прихід Короля Ночі до Вінтерфеллу: найцікавіше з другої серії останнього сезону "Гри престолів"

Перший секс Арії та прихід Короля Ночі до Вінтерфеллу: найцікавіше з другої серії останнього сезону "Гри престолів"
Фото: YouTube

Вийшов 2 епізод 8 сезону фентезійної саги "Гра престолів". Шанувальники чекали, що Дейенеріс не стратить Джеймі та він залишиться у Вінтерфеллі.

Дійсно, Джеймі Ланністера хотіли стратити, але цього не зробили завдяки Брієнні Тарт, яка взяла його на поруки. Мудрий Бран, якого Джеймі у першому сезоні зіштовхнув із вежі, теж його пробачив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Гри престолів" поголив свою легендарну бороду

В епізоді також показано довгі прощання і підготовку до смертельної битви. По-своєму готується й Арія Старк. У неї нарешті стався перший секс із Джендрі Баратеоном.

Також показані кадри, як Джейсі та Тіріон Ланністери, Бієна Тарт, Тормунд, Давос і Подрік збираються у великому залі, багато п'ють і розповідають історії. Вони насолоджуються ніччю тиші перед величезною бурею страшної битви з Білими ходоками. До речі, тут Подрік заспівав пісню під назвою "Пісня Дженні". Вона розповідає про персонажа Дженні зі Старих Каменів.

У цей час Король Ночі прийшов до Вінтерфеллу, військова рада ухвалила рішення заманювати його на живця. І на цю роль нібито ідеально підходить Брандон, на якого і полюють мерці. Також у 2 епізоді показані відносини Санси з Дейенеріс. Обидві жінки не відступлять від свого, обидві жорстокі та холодні.

Нещодавно одна із зірок "Гри престолів" поділилась враженням від оголених сцен у серіалі та відчуттями після закінчення зйомок восьмого сезону.

Зараз ви читаєте новину «Перший секс Арії та прихід Короля Ночі до Вінтерфеллу: найцікавіше з другої серії останнього сезону "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути