середа, 16 травня 2018 12:42

Переможниця "Голосу країни-8" вперше побувала у подарованій квартирі
4

Олена Луценко та Сергій Бабкін
Фото: Прес-служба
Олена Луценко з мамою
Олена Луценко
Олена Луценко

Днями переможниця восьмого сезону "Голосу країни" дівчина з народним голосом Олена Луценко вперше побувала в омріяній двокімнатній квартирі у ЖК "Щасливий" в Києві, яку отримала після перемоги у вокальному проекті України разом з почесним званням "голосу країни" і 3-місячною ротацією на радіо "Хіт FM".

Учасниця команди Сергія Бабкіна зізналась, що вже планує переїзд з Білої Церкви до столиці:

"Найближчим часом я хочу розпочати ремонт у подарованій мені квартирі. Завжди мріяла зробити власний дизайн свого помешкання – інтер'єр буде оформлений у пастельних або чорно-білих тонах, я хочу задіяти максимум три кольори, майже як у відомій українській пісні. Цікаво, що наша хранителька роду баба Надя вже пообіцяла, що на новосілля збере всі наші чотири покоління і першою заспіває за великим сімейним столом", - сказала дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначився переможець "Голосу країни-8"

Окрім цього, Олена розповіла, що розпочала запис власної композиції:

"Я давно пишу пісні, але мені завжди не вистачало сміливості показати їх людям. Після перемоги у "Голосі країни" я повірила у себе і зрозуміла, що наш народ, як і я, любить українські пісні, адже це мелодія нашої душі. Моя перша композиція буде про кохання, а співатиму я рідною мовою".

Олена Луценко народилася у співочій сім'ї, в якій зберіглася давня українська традиція співати з родичами за обіднім столом. Для того, щоб дівчина могла розвивати свій дар співу, її батьки довгий час відмовляли собі в багатьох благах і працювали на кількох роботах.

Олена у фіналі "Голосу країни" вийшла на сцену з українською народною піснею "Ой, у вишневому саду", у другому раунді виконала у дуеті з Сергієм Бабкіним хіт Софії Ротару "Червона рута", а перемогу виборола з піснею зі "сліпих прослуховувань" "Колискова зорі".

Зараз ви читаєте новину «Переможниця "Голосу країни-8" вперше побувала у подарованій квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути