четвер, 09 липня 2020 14:23

Мільйони переглядів: челендж Chica Вamboni змусив танцювати знаменитостей

Мільйони переглядів: челендж Chica Вamboni змусив танцювати знаменитостей
Трек спричинив фурор серед відомих блогерів та зірок Фото: instagram.com/mozgiband/

Гурт MOZGI випустив танцювальний трек Chica Bamboni.

Колектив 2 липня запостив челендж, який підхопили знаменитості не тільки з України. Короткі відео з TikTok на своїх сторінках в instagram публікує гурт MOZGI та Олексій Потапенко.

Рухи запального танку повторили Надя Дорофеєва, NK, Маша Єфросиніна, Влад Яма з дружиною Ліліаною, Катя Осадча та Юрій Горбунов, Maruv, Оля Полякова, Michelle Andrade, Лілія Ребрик, Євгеній Кот, Андрій Джеджула, Ольга Бузова, Віра Брежнєва, Наташа Корольова. За тиждень відео переглянули 8 млн разів.

Режисером майбутнього відео, яке вже незабаром побачать прихильники, став Алан Бадоєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тут відпочиває душа - Настя Каменських поділилася знімками з маминого села

"Мова зрозуміла в усьому світі, зі своїм мудом, зі своїм звучанням - зовсім інша. Але в якийсь момент ми зрозуміли, що це і є нові MOZGI. У ньому закладено бажання кожної дівчини бути різною, весь час приміряти на себе нові образи - ми відповідаємо, що це просто, як зняти TikTok", - розповіли учасники.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Тот самый трек Chica Bamboni который преследует вас всю неделю и разрывает @tiktok теперь в офишиал версии на всех цифровых площадках и в нашем ютюбчике! 😎 Линk в сторис! ⠀ Покажи свой chica dance – присоединяйся к челленджу #chicabamboni 💣 ⠀ ⠀ Слова: @realpotap⠀ Музыка: @realpotap, @positiff⠀ Идея, Разработка и Креатив: MOZGI STUDIO⠀ Produced by Potap (Oleksii Potapenko)⠀ photo by @petermakephoto⠀ ⠀ #mozgiband #мозги #tiktokchica #instachica #чикабамбони #чики #чикибамбони

Публикация от MOZGI (@mozgiband)

Співачка Настя Каменських створила кліп. Робота отримала назву "Спогади". Відеороботу NK уже розмістила на своєму YouTube-каналі. Створити неймовірно романтичну відеороботу надихнули приємні спогади під час перегляду старих фото і відео в телефоні. Мініфільм співачка зняла сама у дворі будинку.

Зараз ви читаєте новину «Мільйони переглядів: челендж Chica Вamboni змусив танцювати знаменитостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути