Ексклюзиви
вівторок, 28 травня 2013 15:53

Олена Водонаєва закохалася в альфонса
5

Популярна телеведуча, модель Олена Водонаєва перестала приховувати свого нового коханого. Ним виявився якийсь пітерський тусовщик Слава Пантеров. Журналісти тут же "нарили" інформацію про нього і з'ясували, що коханець Водонаєвої був альфонсом.

Не встигла Олена Водонаєва розлучитися зі своїм чоловіком Олексієм Маклакеєвим, як знайшла собі нового коханого. Мікроблог телеведучої буквально переповнений фотографіями, на яких Альона позує з якимсь таємничим незнайомцем - блондином, усипаним татуюваннями і незмінно в чорних окулярах. Втім, незабаром стало відомо, що коханця Водонаєвої звуть Слава Пантеров і він є пітерським тусовщиком.

Однак цієї скупої інформації для світських хронікерів виявилося замало. Журналісти "рознюхали", що насправді коханого Альони звуть Слава Каєшев, він дійсно родом з Санкт-Петербурга. Проте далі з'ясувалося, що минуле Пантерова досить сумнівне. "Його тато був з кримінального світу, його вбили, і хлопець зв'язався з не дуже хорошими компаніями. З понеділка по середу стирчав в барах, а з середи по неділю - у клубах. Здобувати вищу освіту Каєшев не став. Гроші на тусовки брав спочатку у мами, потім у друзів і своїх дівчат", - розповіла землячка Пантерова Ірина Крилова.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Олена Водонаєва показала свої архівні фотографії

"Слава завжди зустрічався з багатими дівчатками. Вони платили за нього. У Пітері він два роки був у стосунках з донькою заможних батьків. Оселився у неї, їздив на її BMW..." - розповів приятель Слави Денис Плетньов. Деякий час Пантеров підробляв моделлю на показах пітерських дизайнерів, а потім вирішив сам стати модельєром. За словами Ірини Крилової, "купував одяг недорогих марок, перекроював і продавав. Але не особливо успішно".

Друзі переманили Пантерова до Москви. Тут він живе вже трохи більше року. "Дуже швидко він в'їхав в квартиру богатенької пасії. Вони разом тусувалися, вона знайомила його з друзями з шоу-бізнесу і, звичайно, платила за нього. Скоро Слава почав заробляти. Він сватав російських дівчат забезпеченим чоловікам у Францію. Гроші з'явилися, він накопичив на відпочинок з подругою. Щоправда, повернувшись, вони розбіглися", - повідомила Крилова. Однак з мрією бути дизайнером Пантеров не розлучився і вже розробив колекцію срібних прикрас.

З Альоною Водонаєвою Славу познайомив Ілля Дибов, який колись займався модельним бізнесом у Петербурзі, а в Москві став директором телеведучої. Кілька місяців, перетинаючись на тусовках, вони придивлялися один до одного. Але коли в квітні стало відомо про розлучення Водонаєвої, Слава зробив перший крок.

Зараз ви читаєте новину «Олена Водонаєва закохалася в альфонса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути