Ексклюзиви
середа, 19 січня 2022 22:30

Олександр Стоянов привітав дружину з ювілеєм у незвичний спосіб
5

Олександр Стоянов подарував дружині музичну композицію
Фото: Оксана Шевчук
Олександр Стоянов подарував дружині музичну композицію
Олександр Стоянов подарував дружині музичну композицію
Олександр Стоянов подарував дружині музичну композицію
Олександр Стоянов подарував дружині музичну композицію

Зірка балету Олександр Стоянов намагається щороку здивувати свою дружину Катерину Кухар у її день народження. Минулого року він зробив сюрприз-вечірку. А цього року Стоянов увійшов до творчої змови з композитором Євгеном Хмарою. За словами Олександра, Євген створив незабутній подарунок – музичний твір, присвячений примі-балерині. Тепер Катерина Кухар знає, як вона звучить та які ноти входять до складу її музичної композиції.

У себе в соціальних мережах Олександр виклав відео з музикою, яку написав Євген Хмара для Катерини:

Привітання починається зі звернення Олександра та Євгена до Катерини.

"Улюблена моя дружина, моя мася, моя муза, мій дороговказ, найкраща мама, найкращий партнер по сцені і in crime. У твій день народження хотілося чогось особливого для тебе. Балет я тобі вже дарував. Те, що ти хотіла , теж дарував. І зрозумів, що було б чудово подарувати тобі музику. Щоб ти звучала по-особливому. І @evgenykhmara прийшов мені на допомогу і зіграв тебе з моїх слів, почуттів та того, як я тебе бачу", - каже Олександр Стоянов у зверненні до дружини.

Євген Хмара приєднався до привітань: "Люба Катюша, тебе ніхто не знає краще, ніж Стоянов, ми з твоїм чоловіком увійшли в змову, він тебе описав, і я зміг це перекласти на музику. Так що тепер у тебе є своя мелодія і тепер ти знаєш, як ти звучиш. Продовжуй творити і давати приклад мільйонам, ти дивовижна, працьовита, неймовірно талановита людина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерині Кухар 40. Чому балерину називали Лопес і чим жертвували рідні заради її кар'єри

Свій ювілей – 40 років – Катерина Кухар зустрічає на гастролях у Франції. Цього дня вона вийшла на сцену у балеті "Лебедине озеро". А вранці поділилася фото з десертом та без макіяжу.

Наприкінці грудня Катерина Кухар та її чоловік Олександр Стоянов проводили відпустку у США. Зіркове подружжя поїхало до снігового Вашингтона. Вони насолоджувались канікулами: пограли в сніжки, попозували перед камерою та покаталися на сноумобілях.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Стоянов привітав дружину з ювілеєм у незвичний спосіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути