Ексклюзиви
четвер, 24 липня 2008 18:30

Олександр Цекало витратив на своє весілля у Франції півмільйона доларів (ФОТО)
5

Відомий шоумен і телеведучий Олександр Цекало широко відсвяткував одруження з сестрою колишньої солістки групи "ВІА Гра" Вєри Брежнєвої - Вікторією Галушкою. Святкування відбулося у французькому містечку Біарріце.

Офіційно 47-річний Олександр і 23-річна Віка реєструвалися ще в січні цього року. Зараз пара чекає на свого первістка - молода дружина шоумена знаходиться на п"ятому місяці вагітності.

Весілля молоді відсвяткували у Франції. Місцем святкування став ресторан "Альберто". Як вдалося з"ясувати виданню "Твой день", на весільну вечерю Цекало запросив трохи більше двадцяти осіб.

Цекало проконтролював, щоб кожен із запрошених не витратив на вояж до Франції ні цента. За словами близьких, Олександр витратив на гостей більше 300 тис. еврот (майже $500 тисяч).

Серед гостей молодят були сестра Віки Вєра Брежнєва з чоловіком і дочкою, режисер Тігран Кеосаян з дружиною Оленою Хмельницькою, актор та друг Цекало Юрій Стоянов.

Весільне меню складали лангусти, королівські креветки гриль, трюфелі, омари, тарталетки з ікрою. Для вагітної дружини Цекало склав спецменю. Поки залишати курорт молоді не планують, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Цекало витратив на своє весілля у Франції півмільйона доларів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути