Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2018 19:22

Олег Фагот Міхайлюта заспіває свої улюблені хіти з оркестром

Олег Фагот Міхайлюта заспіває свої улюблені хіти з оркестром
Олег Фагот Міхайлюта заспіває джаз з оркестром Фото: Прес-служба

Олег Фагот Михайлюта, легенда українського хіп-хопу, 23 березня о 20.00 покаже нову грань свого таланту и зіграє на сцені Caribbean Club справжню джазову програму у супроводі великого оркестру у рамках спеціального проекту клубу STAR & ORCHESTRA

Caribbean Club Concert Hall представляє новий масштабний проект, якому немає аналогів в Україні - музичне шоу STAR & ORCHESTRA! Кожне шоу – це новий зірковий вокаліст та особлива програма, де знайдеться місце фанку, свінгу, ритм-енд-блюзу і, звичайно ж, джазу.

І все це у нових оркестрових аранжуваннях. На STAR & ORCHESTRA ви перенесетеся до ери біг-бендів, ери багатих джазових гармоній, свінгових танців і знаменитих керівників оркестрів Бені Гудмена і Томмі Дорсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскрава Злата Огнєвіч заспівала джаз з оркестром

23 березня вийти на сцену разом із джазовим оркестром випала честь Олегу "Фаготу" Михайлюті. Два роки тому вокаліст "Танок на майдані Конґо" вже презентував подібну програму в Caribbean Club. Тоді вона називалася "The Best Of" і складалася з несподіваних джазових кавер-версій відомих пісень. А вже восени 2017 року саме він став артистом, який першим взяв участь у STAR & ORCHESTRA на прем'єрному шоу.

У STAR & ORCHESTRA Фагот виконає свої улюблені композиції Френка Сінатри, Джеймса Брауна і багатьох інших.

"Це будуть грейтест хітс із вічних пісень Френка Сінатри, Джеймса Брауна і Рея Чарльза, доповнені Nirvana, Фареллом Вільямсом і Depeche Mode в мегакрутих аранжуваннях Пола Анки і Юрія Яковенко. Не обійдеться і без вічних українських хітів в жирному звучанні Біг-бенду Денніса Аду. У цих піснях саме стільки сексу, скільки повинно бути в поп-музиці, і звучання Біг-бенду це ідеально підкреслює. Підготовка до шоу проходить у творчій і дружній атмосфері, і нехай благословить нас Великий Хербі!", - розповідає про програму STAR & ORCHESTRA Олег Михайлюта.

Зараз ви читаєте новину «Олег Фагот Міхайлюта заспіває свої улюблені хіти з оркестром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути