Ексклюзиви
понеділок, 16 липня 2018 13:12

Оксана Марченко здивувала вимогливу публіку на показі Dolce&Gabbana - Tatler

Проведений 4-10 липня в Італії показ Dolce&Gabbana Alta Moda 2018 продовжує збирати захоплені відгуки найбільших європейських глянців та оглядачів модних показів. Про казкове літнє шоу написав британський Tatler, журнал про моду, світське життя та красу, заснований 1901 року.

  Оксана Марченко і Доменіко Дольче
Оксана Марченко і Доменіко Дольче

Блиск, розмах і велич свята важко передати словами, відзначають модні критики, але все ж вони постаралися передати атмосферу казки, не шкодуючи епітетів і порівнянь.

  Стефано Габана і Оксана Марченко
Стефано Габана і Оксана Марченко

"Ми трохи зійшли з розуму", - зізнався Стефано Габбана, вийшовши до преси перед початком грандіозного шоу, в якому Dolce&Gabbana представили свою божественну колекцію.

 

"Ченці" та "черниці" розносили шампанське, а мушкетери XVII ст завзято підкручували вуса. Моделі річного показу з'являлися, як з казки, і дарували гостям відповідний казковий настрій, порівняний з новим подихом сучасної моди", - так передав настрій свята моди Tatler.

"Серед 350 запрошених знаменитостей була і Оксана Марченко - відома українська телеведуча, яка вийшла до здивованої публіки в приголомшливій червоній сукні, вкритій пір'ям, в якій відома американська топ-модель Карлі Клосс відкривала весняний показ Alta Moda 2018", - пише Tatler.

  Шедевр мистецтва Dolce&Gabbana для Оксани Марченко
Шедевр мистецтва Dolce&Gabbana для Оксани Марченко

Як повідомляла преса, цей наряд у квітні удостоївся "Великого яблука" в Нью-Йорку.

Раніше найбільша італійська щоденна газета "Corriere della Sera" присвятила шпальту Оксані Марченко та щорічному шоу Dolce&Gabbana Alta Moda, в якому українська теледіва взяла участь.

А модний критик Бетан Холт, описуючи "справжній шедевр мистецтва моди, в якому з'явилася на показі українська телеведуча Оксана Марченко", назвав свято високої моди "естетикою та красою в надлишку".

Зараз ви читаєте новину «Оксана Марченко здивувала вимогливу публіку на показі Dolce&Gabbana - Tatler». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути