середа, 09 січня 2013 15:54

Нове розслідування підтвердило причину смерті Емі Вайнхаус

Нове розслідування підтвердило причину смерті Емі Вайнхаус
Співачка померла через отруєння алкоголем Фото: limon.kg

Під час повторних слухань у справі про смерть британської співачки Емі Вайнхаус, коронерський суд лондонського району Сент-Панкрас у вівторок підтвердив, що причиною смерті співачки стало випадкове отруєння алкоголем, повідомляє агентство Ассошіейтед Прес.

Нові слухання були організовані після того, як з'ясувалося, що справа Вайнхаус була під контролем слідчого, який не мав належної кваліфікації. Представник родичів співачки, у свою чергу, заявляв, що родина співачки не просила проводити нові слухання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будинок Емі Вайнхаус продали за 2 млн фунтів

Емі Вайнхаус померла в своєму лондонському будинку 23 липня минулого року у віці 27 років. Судмедекспертиза виявила в її організмі п'ятикратне перевищення норми алкоголю, а коронер кваліфікував її смерть як "нещасний випадок". Незважаючи на скандальне особисте життя і проблеми з законом, Вайнхаус була однією з найуспішніших британських поп-зірок, хоча за життя вона встигла випустити всього два альбоми - Frank в 2003 році і Back To Black 2006 року, який приніс їй шість номінацій і п'ять премій "Греммі".

Зараз ви читаєте новину «Нове розслідування підтвердило причину смерті Емі Вайнхаус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути