Ексклюзиви
середа, 11 липня 2012 11:24

Наталя Водянова ночує з волонтерами в наметі

Наталя Водянова ночує з волонтерами в наметі
Модель допомагає постраждалим в Краснодарському краї Фото: РИА Новости

Супермодель Наталя Водянова вже дві доби знаходиться в Краснодарському краї, котрий пережив сильну повінь, з гуманітарною місією. Засновниця благодійного фонду "Оголені серця" ночує в наметі разом з іншими волонтерами.

Водянова, за її зізнанням, за останні 48 годин спала менше п'яти. "Ми в наметовому таборі волонтерів. Колектив у нас тут дружний, приємний. Хтось приїхав з плитою", - ділиться новинами в мікроблозі Тwitter топ-модель.

У Краснодарі Наталія та її команда закупилися всім необхідним: консерви, вода, спальники. "Дітям везу книги, розмальовки та чемодан шоколаду. Команда психологів та волонтерів зібралася вже пристойна", - розповіла благодійниця.

Всього близько 2,6 тисячі волонтерів і добровольців бере участь в ліквідації наслідків катастрофічної повені в Краснодарському краї. Відзначимо, що в Кримськ, який сильніше за всіх постраждав від руйнівної зливи-вбивці, доставили майже 300 тонн гуманітарних вантажів. Мешканці десятків міст з різних куточків Росії продовжують активно збирати гуманітарну допомогу для постраждалих.

Деякі небайдужі до чужого горя просто сідають у свої машини, попутно збираючи по знайомих речі і ліки, і їдуть допомагати розгрібати руїни, що залишилися від житла постраждалих. Майно втратили 3300 людей, більше 18 тисяч частково втратили свої речі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителів Кубані не попередили про повінь

Для тих, хто готовий допомогти грошима, створений офіційний єдиний розрахунковий рахунок для постраждалих в Кримську, Геленджику та Новоросійську. Постраждалі отримують продукти і предмети першої необхідності на пунктах видачі гуманітарної допомоги, а МНС підвозить питну воду.

Тим, чиє житло повністю зруйноване, губернатор Краснодарського краю Олександр Ткачов пообіцяв за три-чотири місяці побудувати нові будинки. Через повінь жителі Кубані позбулися не тільки даху над головою та особистого майна, а й усіх документів. Для оперативного відновлення паспортів в краї розгорнуто штаби, які працюють цілодобово. Документи відновлюють безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Водянова ночує з волонтерами в наметі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути