Ексклюзиви
субота, 26 грудня 2015 08:13

Наталія Юсупова познайомилась з нареченим у шпиталі

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Світська левиця Наталія Юсупова зустрічається з десантником, про це розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Він набагато молодший за мене, різниця 15-16 років, але старший мого сина. Ми не живемо разом - він на службі, він майбутній офіцер, але поки все добре", - говорить світська левиця.

"Я вийшла з палати у мене була температура після хвороби. Він був на інвалідному візку у коридорі. Наступного дня зайшла до нього у палату - він був після операцію. Почала доглядати за ним: нічого особливого не було. У нього дівчина була.

Два рази був поранений і зараз вступив до військового інституту, вчиться у Житомирі", - говорить Наталія Юсупова.

Нагадаємо, Наталія Юсупова розповіла, що її син не проти розпочати політичну кар'єру, юнак навчається у Великобританії.

"У нас такі дебати та бої, він перемагає. Він навчається там і знає, як правильно. Тому він дещо наївний, адже я бачу як тут. Він нещодавно виконував роботу у адміністрації президента, куди сам влаштувався. Йому казали: "Ти будеш працювати за 3-4 тисячі гривень?", він відповів: "У мене родина у достатку живе, тому мене цікавить кар'єра. Мені є де жити, є що їсти. Тому я буду працювати. Доки я їм пишаюсь, але він не розуміє ще, про що він говорить", - каже Наталя Юсупова.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Юсупова познайомилась з нареченим у шпиталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути