Ексклюзиви
понеділок, 25 травня 2020 11:53

Наталія Могилевська вигуляла на балконі оксамитову вечірню сукню з декольте до талії

Співачка 44-річна Наталія Могилевська потішила шанувальників ефектним фото у вечірній сукні.

Знімком поділилася в Instagram.

Могилевська позує в розкішній оксамитовій сукні з прозорими рукавами і спідниці. Відвертий виріз відкрив спокусливе декольте знаменитості.

"Навіть на карантині жінка завжди повинна бути красунею! Правда, сукню вдавалося вигулювати хіба що на балконі", – написала Наталія.

Фоловери гідно оцінили фото.

"Наталя дуже красива жінка і талановита співачка. А сукня мені не подобається, і ракурс фото не дуже. Але це тільки моя думка. А все інше супер", "Мона Наталія", "Наталія, вам дуже личить сукня, а особливо така зачіска. Ви шикарна жінка и приклад для багатьох", "Бомбезне фото! На обкладинку журналу", "Ну що сказати, шикарні, шикарні груди! Фотка супер!" "Напевно, від такого сукні знепритомніли всі сусіди", - прокоментували підписники.

Автор: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
  Фоловери гідно оцінили фото
Фоловери гідно оцінили фото

Співачка 44-річна Наталя Могилевська з'явилася на фото в соцмережах у шикарному образі. Викликала справжній ажіотаж. Співачка розмістила знімок у Іnstagram з фотосесії для журналу. На світлині зірка позує в сукні із оксамиту пудрового відтінку з пікантними вирізами. Ошатне вбрання із глибоким декольте і одним оголеним плечем показує пишний бюст і стрункі ніжки Могилевської. До речі, Наталія зовсім без спідньої білизни. Могилевська зробила блискучий макіяж і золотий аквагрим на правій руці. Знімок цей не новий. Був зроблений 2017 року. Знімали спецпроєкт від модного глянцю ELLE і дизайнерського бренду Givenchy. Шанувальникам сподобався ніжний і стильний лук виконавиці.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Могилевська вигуляла на балконі оксамитову вечірню сукню з декольте до талії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути