Ексклюзиви
пʼятниця, 08 липня 2016 23:09

Наталія Фріске кардинально змінила імідж і стала копією покійної сестри
5

Сьогодні, 8 липня екс-солістці гурту "Блестящие" Жанні Фріске могло б виповнитися 42 роки. Її не стало торік,15 червня. Сестра Наталія останнім часом почала викладати власні фотознімки на своїй сторінці в Інстаграм, на яких позує з оновленою зачіскою, пофарбованою та стильним макіяжем.

Автор: Інстаграм
 
Автор: Інстаграм
 

Користувачі підмітили, що стала неймовірно схожою на Жанну. Обох називають красунями. В день народження сестри Наталя Фріске виклала її фото без допису.

Шанувальники миттєво відреагували і наголосили, Жанна запам'ятається талановитою, неповторною та красивою і ніколи її не збудуть.

Три тижні тому родичі провели роковини за Жанною Фріске. Сестра виклала свої думки під яскравим фото радісної Жанни, де вона на фоні моря.

Автор: Інстаграм
 

"Рік без тебе, моя маленька. Дуже важко дається життя без тебе. До цих пір чекаю дзвінка, до цих пір думаю, що ти просто поїхала. Кожний раз прокидаюсь і думаю, що це страшний сон. Час не лікує, згодом тільки гірше стає, тільки складніше від туги за тобою. Бракує твого голосу, твого сміху. Знаю, ти в кращому світі, тому не хвилююся за тебе. Знаю, ти оберігаєш нас з небес. Ми тебе дуже любимо" - говорить Наталія.

Читайте також: Дмитро Шепелєв написав листа покійній дружині

Нагадаємо, чоловік Жанни Фріске телеведучий Дмитро Шепелев виховує сина Платон з нянею. Але у вихідні і після роботи намагається більше часу приділяти дитині. Постійно розповідає йому про матір. Про її звички, про її улюблені місця, про наше життя до його появи.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Фріске кардинально змінила імідж і стала копією покійної сестри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути