Ексклюзиви
субота, 06 лютого 2016 13:35

Настя Приходько розповіла, як Костянтин Меладзе відреагував на її участь у відборі на Євробачення

Автор: starslife.ru
 

Співачка Анстасія Приходько, яка кілька років тому представляла Росію на Євробаченні, цього разу вирішила представляти свою Батьківщину, як відреагував на її появу на відборі на конкурс продюсер Костянтин Меладзе, Приходько повідала у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Вже стільки років пройшло, у нас нормальні, спокійні стосунки. Звичайно я дуже нервувала, коли йшла на кастинг. Костя мене знову побачив і сказав: "якесь дежавю". Я не знала, що Костя Меладзе буде продюсером шоу, тому це для мене було наче 8 років тому, я знову "Вітаю". Я хвилююсь, адже це втретє, коли я намагаюсь поїхати на Євробачення від України, та Бог любить тріїцю, тому, якщо цього разу не поїду, я не можу постійно бути учасником національного відбору", - говорить співачка.

Настя Приходько переконана, що пройде у фінал Євробачення.

"100%, якщо не буду самовпевненою, то що тоді буде?!. Це мрія, я хочу вірити у найкраще, що зірки там зійдуться. Я все одно поїду. Я вірю в себе на 100%. Я вже була на Євробаченні, я знаю всі секрети, я знаю цю кухню, це складно, але я на все готова", - говорить Приходько.

Зірка повідала, що важко відреагує на поразку.

"Якщо я не поїду, то посиджу вдома в депресії - для мене це дуже важливий зараз крок, для мене і для моєї творчої кар'єри. Або я їду, або я щось змінюю", - каже співачка.

Зараз ви читаєте новину «Настя Приходько розповіла, як Костянтин Меладзе відреагував на її участь у відборі на Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути