вівторок, 07 червня 2016 11:49

Наомі Кемпбелл вразила глибоким декольте та довгою косою
42

Фото: Reuters

У Нью-Йорку відбулося вручення премії CFDA (CFDA Fashion Awards). Цю церемонію називають "Оскаром" у світі моди, нагорода вручається радою модних дизайнерів Америки за досягнення в області індустрії моди.

Цього року на рожевій доріжці церемонії зібралася величезна кількість зіркових гостей, серед яких були Кірстен Данст, Олівія Уайлд, Ірина Шейк, Карлі Клосс, Алессандра Амбросіо, Адріана Ліма, Хайді Клум і багато інших.

Більшість знаменитостей вибрали сукні з глибоким декольте, а Наомі Кембелл здивувала ще й довгою косою.

Справжнім тріумфатором вечора стала співачка Бейонсе, яка отримала статуетку в номінації "Ікона стилю".

"Скільки я себе пам'ятаю, мода завжди була частиною мого життя. Вона впливала на мене ще до мого народження. Багато хто про це не знає, але моя бабуся була швачкою. У неї і у дідуся було дуже мало грошей, тому вони не могли оплачувати моїй мамі навчання в католицькій школі. Бабуся шила одяг для священиків, монахинь і для студентів школи в обмін на освіту для моєї матері", - розповіла співачка зі сцени.

Відзначимо, що вперше церемонія вручення CFDA була проведена в 1984 році і з того моменту вона проходить в Нью-Йорку щороку. Вибір переможця здійснюється шляхом голосування дизайнерів-членів CFDA, редакторів, стилістів і байеров.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл вразила глибоким декольте та довгою косою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути