неділя, 04 червня 2017 14:44

Наомі Кемпбелл стала першою темношкірою моделлю на обкладинках "Elle" та "Vogue Paris"

3 роки тому британська супермодель 47-річна Наомі Кемпбелл отримала звання "ТВ-зірка року" за участь в модному телешоу "The Face". Премію вручило видання Glamour Magazine в Лондоне.

Тоді Наомі з'явилася перед глядачами у вбранні з пір'я в індійському стилі. Фешн-критики сукню розкритикували. Однак шанувальники були у захваті від неї.

  Наомі Кемпбелл в Alexander McQueen        Фото: REX
Наомі Кемпбелл в Alexander McQueen Фото: REX

Наомі Кембелл народилася у передмісті Лондона в африкансько-ямайській родині. З дитинства батька не знала. Він покинув дочку з дружиною, коли майбутній зірці було 2 місяці.

15-річну Наомі випадково помітив один з керівників модельного агентства і запросив на зйомки. З того часу вона почала працювати моделлю. У квітні 1986 р. з'явилася на обкладинці престижного журналу "Elle", а у серпні 1988 на обкладинці "Vogue Paris". Наомі стала однією з перших темношкірих моделей, які з'явилися на обкладинках журналів. Піком кар'єри для неї став 1990 р., коли вона стала супермоделлю і працювала у найпрестижніших модельних агентствах світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володарка ідеального тіла "Чорна пантера" святкує 47-річчя

За ексцентричний характер Кемпбелл отримала прізвисько "Чорна Пантера". Мала кілька гучних скандалів, пов'язаних з грубим поводженням із прислугою.

Нещодавно Ектор Хіменес Браво розповів, що любить їсти Наомі Кемпбелл. Працював у неї шеф-кухарем. На сніданок топ-модель віддає перевагу тайським манго. Щоб подати їх вчасно, о 6.30 зірковий шеф-кухар клав манго в морозилку. До 9.30 воно вже нагадувало сорбет. А ще тост з цільнозернового борошна, домашнє масло, одне некруте яйце і чай з листя, привезеного зі Шрі-Ланки — так виглядає сніданок Чорної Пантери.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл стала першою темношкірою моделлю на обкладинках "Elle" та "Vogue Paris"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути