пʼятниця, 25 квітня 2008 13:04

Найдорожчі фото "зоряних" дітей (ФОТО)
8

Журнал "Форбс" опублікував список найдорожчих фотографій дітей "зоряних" батьків.

Очолює "шорт-лист" видання з фото близнят Дженіфер Лопес і Марка Ентоні, придбане в березні 2008 року журналом "People" за $6 мільйонів.

Друга позиція - фото дитини Анджеліни Джолі і Бреда Піта, придбане в червні 2006 року журналом "People" за $4,1 мільйона.

Третя позиція - фото прийомного сина Анджеліни Джолі і Бреда Піта, придбане журналом "People" в березні 2007 рік за $2 мільйона.

Четверте місце рейтингу - фотографія дитини Анни Ніколь Сміт і Ларі Біркхеда. Фотографія була куплена журналом "OK!" у квітні 2007 року приблизно за $2 мільйони.

П"ята позиція - фото дитини Крістіни Агіллери і Джордана Бретмена. Фото було придбане журналом "People" за $1,5 мільйона в лютому 2008 року.

Шосту позицію займає фото малюка Ніколь Річчі і Джоеля Меддена. Картку придбав журнал "People" в лютому 2008 року за $1 мільйон.

На сьомому місці рейтингу - фото малюка двох переконаних рокерів Гвен Стефані і Гевіна Роосдейла. У червні 2006 року фото придбав журнал "OK!" - за $575 тисяч.

Восьма позиція рейтингу - фото дитини Брітні Спірс і Кевіна Федерляйна, придбане журналом "People" в листопаді 2005 року за $500 тисяч.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчі фото "зоряних" дітей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути