понеділок, 21 липня 2008 11:45

Нафтовий магнат побив телеведучого через Анну Семенович

Нафтовий магнат побив телеведучого через Анну Семенович
Через співачку Анну Семенович спалахнула бійка під час традиційного літнього "чосу". Інцидент відбувся на закритій вечірці в Нефтеюганську, куди Анну запросили в якості ведучої вечора.

У парі з Семенович свято вів телеведучий каналу РЕН ТБ Олександр Ковальов. До середини заходу компанія нафтовиків розійшлася не на жарт, пише КП. Бізнесмени прагнули оволодіти увагою Семенович: ставили непристойні питання про її бюст і інші фривольні речі.

А у фіналі вечірки до Анни вирішив позалицятися місцевий магнат. Він зажадав, щоб Анна за додаткову оплату піднялася до нього в номер..."попити чайку". "Я не така, я - співачка!", - парирувала Семенович, але власник нафтової вишки упирався.

Олександр Ковальов, який стояв неподалік, кинувся на допомогу співачці. Він відштовхнув бізнесмена і ударив його по обличчю. Той відповів телеведучому зустрічним ударом і розітнув Олександру брову. А сама Анна залишила поле битви через чорний хід.

Відразу після колотнечі до Ковальова підійшов чоловік. Представившись акціонером авіакомпанії, на літаку якої Семенович і Ковальов повинні були летіти назад в Москву, бізнесмен поставив телеведучому ультиматум: "Якщо не приведеш Анну в номер нашого шефа, то літак не вилетить!"

Переговори продовжувалися довго. У результаті Ковальову і Семенович все-таки вдалося цілими і неушкодженими відлетіти додому.

"Я серйозна людина, порядна, а чоловіки чомусь мене бачать по-іншому, - так прокоментувала інцидент сама Семенович. - Якщо дівчина приваблива, ще не означає, що її можна купити! Слава богу, поряд зі мною був гідний чоловік, який поставив хама на місце!"

За цей скандальний корпоратив Анні Семенович заплатили близько 20 тисяч євро.

Зараз ви читаєте новину «Нафтовий магнат побив телеведучого через Анну Семенович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути