вівторок, 21 червня 2022 18:33

Спецтема: Війна Росії проти України

Monatik зізнався, коли вертається в Україну й чому не пішов у ЗСУ: "А сім'я?"
5

Виконавець Monatik розповів, коли хоче повернутися в Україну. Також він поділився, як і де дізнався про війну, яку розпочала РФ.

Зізнався, що 24 лютого був з дружиною Іриною та двома синами в Барселоні. Родина мала повертатися додому 26 лютого. Про це поділився в інтерв'ю в YouTube-каналі "Люкс ФМ".

"Ми були у відпустці. Плідно попрацювали. 26 лютого мали повертатися, бо в нас була презентація з Роксоланою (співачкою. - Gazeta.ua). Іріша мене розбудила о 5:00 і сказала: "Діма, Путін напав, війна почалася. В Києві сирени, Харків бомблять". Ти, як дзеркало, всередині просто розбиваєшся і стаєш порожнім. Не віриш у те, що відбувається", - поділився емоціями артист.

Зізнався, що мав шалене бажання повернутися в Україну. Намагався зв'язатися з кимось щодо служби в ЗСУ. За словами Monatik, його "шматувало на частини" і він кілька разів мав тривалі дискусії з дружиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не та людина" - Андрій Данилко пояснив, чому не йде воювати

Виконавець Monatik розповів, коли хоче повернутися в Україну
Фото: instagram.com/monatik_official
Зізнався, що 24 лютого був з дружиною Іриною та двома синами в Барселоні
Зізнався, що 24 лютого був з дружиною Іриною та двома синами в Барселоні
Родина мала повертатися додому 26 лютого
Артист не соромиться сказати, що у військовій справі він повний нуль

"Я казав: "Ну як це, всі зараз воюють. Я мушу їхати". А вона казала, що поруч діти і "Як же сім'я?", - пояснив він.

Артист не соромиться сказати, що у військовій справі він повний нуль. Коли зателефонував щодо служби в Збройних силах, його відговорили.

"Я телефонував, запитував, мені казали: "Тебе ще тут бракувало з твоїм досвідом бойовим". Я у військовій справі - нуль. Я не боюся це сказати. Уявляю, що я б розгубився щонайменше. Ходив би й питав, як перезарядити автомат. І взагалі не можу уявити, як убиваю когось", - чесно зізнався Monatik.

Також він прокоментував, що робитиме з російськомовними хітами.

"Я не перекладатиму свої пісні. Вони написані в той час, подарували багато різних емоцій, там пісні про мрію, про надію. Витрачати час на минуле, мені здається, не варто", - вважає співак.

Додав, що зараз перебуває в Берліні. Там дає благодійні концерти на підтримку України. Після цього туру артист планує їхати в Україну.

Артист Monatik розповів, що сталося з його будинком, який розташований на Київщині. Як зізнався виконавець, йому пощастило. Будинок, в якому зараз живуть батьки його дружини Ірини, не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Monatik зізнався, коли вертається в Україну й чому не пішов у ЗСУ: "А сім'я?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути