Ексклюзиви
пʼятниця, 11 квітня 2014 14:29

Міла Куніс вимагає, щоб Катчер придбав новий будинок

Автор: filmstreet.com.ua
 

Актриса Міла Куніс поставила ультиматум Ештону Катчеру: актриса змушує нареченого продати холостяцький маєток на Голлівудських Пагорбах. Інакше вона не вийде за нього заміж.

Джерела журналу Life & Style повідомили, що вагітна Міла не хоче ростити свою дитину в подібному помешканні і планує знайти щось більш відповідне для молодої сім'ї:

Міла обожнює в Ештоні все - за винятком його будинку. Вона вважає особняк самим класним у світі, але його просто неможливо пристосувати для дитини!

Поки Катчер не знайде підходящий будинок для виховання малюка, весілля не буде.

Ештон більше всього на світі хоче задовольнити свою наречену. Він повільно приходить до усвідомлення того, що йому доведеться виконувати вимоги Міли, якщо він жадає весілля і сім'ю.

Відзначимо, розкішний особняк Катчера оцінюється в 10,8 мільйонів доларів і включає в себе кінотеатр, тренажерний зал, величезний басейн і висувну скляну стіну.

Нагадаємо, нещодавно пара знялася разом у серіалі "Дві з половиною людини".

Про заручини пари стало відомо наприкінці лютого і деякі джерела стверджують, що Міла хоче дуже скромну і закриту церемонію з барбекю в саду. А пізніше Катчер збирається влаштувати вечірку для друзів на півдні Франції. Міла не проти, але все залежить від того , як вони впораються з народженням дитини.

Зараз ви читаєте новину «Міла Куніс вимагає, щоб Катчер придбав новий будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути