четвер, 03 липня 2008 08:24

Меседа з "ВІА Гри" готується до весілля (ФОТО)

 
Брюнетка - солістка групи "ВІА Гра" Меседа Багаутдінова розірвала заручини з продюсером групи Дмитром Костюком через молодого бізнесмена.

Напевне, в свої 23 роки Меседа ніяк не може остаточно визначитися, який же супутник по-справжньому гідний її. Буквально місяць тому вся світська громадськість із завмиранням серця чекала шикарного весілля Меседи з продюсером Дмитром Костюком, але тепер серце дівчини зайняте, причому вже іншим лицарем.

Нинішнього супутника дівчини звати Борис Кісько. До 30 років Борис зумів обзавестися не тільки крупною рекламною компанією, але і завидною красунею-нареченою.

- Ми познайомилися на відпочинку в Туреччині, - зізнається Борис. - Готель Sungate став місцем зародження нашого кохання.

Повернувшись з райської відпустки, Меседа тут же розлучилася зі своїм коханим і за сумісництвом продюсером групи "ВІА Гра" Дмитром Костюком. Після цього пані Багаутдінова з головою занурилася в новий роман.

Нагадаємо, що роман з продюсером "ВІА Гри" у Меседи тривав вже не один місяць. Тоді заради чарівної брюнетки 43 літній Дмитро розірвав шлюб зі своєю дружиною - співачкою Євгенією Власовою. Пара навіть збиралася одружитися, але до весілля справа так і не дійшла.

На вечірці відомого глянцевого журналу, що пройшла на тому тижні, Меседа і Борис вже не приховували своїх стосунків: закохані обнімалися, трималися за руки, не соромлячись посилали один одному полум"яні погляди.

- Так, Меседа Багаутдінова - моя дівчина, - гордо констатував Борис.

Як стверджує щасливчик Борис, про весілля поки говорити рано, адже їхні стосунки тільки зароджуються, але потенційно таку думку бізнесмен Кісько не заперечує.

- Якщо ми надалі вирішимо одружитися, то обов"язково вас повідомимо, - ділиться планами на майбутнє Борис. - Одружитися? А чом би і ні? Твой день.

Зараз ви читаєте новину «Меседа з "ВІА Гри" готується до весілля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути