Ексклюзиви
вівторок, 10 грудня 2019 16:55

Меган Фокс вперше за 5 років з`явилась на публіці разом з чоловіком

Зіркове подружжя вперше за 5 років здійснило публічний вихід. Голлівудські зірки Меган Фокс та її чоловік Браян Остін Грін не з'являлися разом на публіці від 2014 року.

І от наразі зіркове подружжя вперше за п'ять років здійснило світський вихід, завітавши на урочистий вечір PUBG Mobile's Fight4TheAmazon і Global Green у Лос-Анджелесі.

  Меган Фокс з чоловіком Брайаном Остіном Гріном
Меган Фокс з чоловіком Брайаном Остіном Гріном

Global Green - це організація, головною метою якої є створення життєздатного майбутнього для навколишнього середовища. Вона об'єдналася з онлайн-платформою зі збору коштів Omaze і популярною відеогрою PUBG Mobile, щоб підвищити обізнаність у всьому світі про тяжке становище Амазонії, яка сильно постраждала в цьому році через пожежі в тропічних лісах, і з метою захисту Землі від жадібних корпорацій, які скорочують тривалість життя на планеті заради наживи. Фокс і Грін - одні з активістів кампанії на підтримку природи Амазонії # Fight4TheAmazon, тому вони були головними зірками вечора.

 

Для виходу Меган обрала довгу шовкову сукню з мереживним напівпрозорим верхом перлинного кольору. Образ акторка доповнила клатчем в колір.

 

Меган Фокс та Браян Остін Грін познайомились на знімальному майданчику серіалу "Королева екрану" 2004 року. Вже за два роки зіркова пара оголосила про заручини. 2010 року Меган та Браян влаштували таємну весільну церемонію на острові Мауї. Подружжя виховує трьох синів: 6-річного Ноа, 5-річного Боді й 3-річного Джорні Рівера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс знову судитиметься за опіку над синами

Голлівудський актор Браян Остін Грін, зізнався, що не мав бажання зустрічатися з Меган Фокс. "Меган була дуже молода, коли ми познайомилися. І я вирішив, що нічого між нами не буде. Тоді я тільки розірвав стосунки з дівчиною, тому не шукав нових. Але вона була дуже наполегливою. Кумедно, коли я відхилив її пропозицію, пояснивши, що не зацікавлений, вона сказала, що піде на побачення з іншим. Тоді я і занервував. Я зрозумів, що думка про неї й про іншого хлопця вбиває мене", - розповідав актор.

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс вперше за 5 років з`явилась на публіці разом з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути