Ексклюзиви
пʼятниця, 24 листопада 2017 22:55

Марія Яремчук розкрила хитрість, до якої вдаються 90% зірок

Марія Яремчук розкрила хитрість, до якої вдаються 90% зірок

У студії тележурналу "Все буде добре" співачка Марія Яремчук розкрила секрет "чудесного перевтілення" більшості топових артисток.

За словами виконавиці, 99% популярних вітчизняних і зарубіжних зірок змінюють образи за допомогою шиньйонів. Більш того, співачка зізналася, що її натуральні локони на сцені і в кадрі теж ховаються умілими руками стилістів.

"За все своє життя я отримала масу компліментів, які у мене гарне густе волосся. Воно було довгим, коротким, світлим, темним. Ну а зараз, знайомтеся, це моє справжнє волосся". - сказала Марія, демонструючи свою природну зачіску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап з колишньою дружиною розділив премію M1 Music Awards 2017

При цьому, ведуча СТБ Надія Матвєєва зазначила, що у артистки дуже доглянуті шовковисті локони. А сама Яремчук додала, що в її арсеналі налічується близько десяти шиньйонів, але сьогодні вона не соромиться показати свої натуральні волосся.

"Я себе полюбила, і зараз розумію, що кожна наша "неідеальність" і "неправильність" - це наша велика чеснота. Насправді краса в простоті. У тренді - антигламур. Модно бути максимально природним, - підкреслила співачка, звертаючись до всіх дівчат, які комплексують, прагнучи відповідати певним ідеалам краси ".

Зараз ви читаєте новину «Марія Яремчук розкрила хитрість, до якої вдаються 90% зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути