четвер, 15 листопада 2018 17:53

Макс Барських став обличчям promo-кампанії Youtube Music

Макс Барських став обличчям promo-кампанії Youtube Music
Макс Барських став обличчям promo-кампанії Youtube Music Фото: прес-служба

Співак Макс Барських об'єднався з популярними YouTube-влогерами для запуску музичного сервісу і представив пародію на неіснуючий кліп "Вспоминать".

Тепер в Україні став доступним популярний у всьому світі сервіс YouTube Music. І спеціально до цього запуску кращі зі світу української музики і YouTube об'єдналися в несподівані колаборації, щоб презентувати нові можливості, які надає сервіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я інтроверт за своєю природою" - Макс Барських

Так Макс Барських спільно з влогерами-мільйонниками Русланом Кузнєцовим і Оленою Венум представив відео, дія якого розгортається в одному з київських трамваїв. Лейтмотивом зустрічі головних героїв ролика став хіт Барських - "Вспоминать".

YouTube Music створений спеціально для прослуховування музики і при цьому має всі переваги YouTube. Якщо ви хочете слухати, дивитися або знаходити музику - тепер все це доступно в одному сервісі. Меломани отримають три місяці безкоштовного користування додатком від YouTube Music Premium і зможуть насолоджуватися улюбленою музикою не тільки з України, а й з усього світу.

З 16 листопада пісня BEREGA Макса Барських доступні в YouTube Music і всіх цифрових майданчиках країни.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських став обличчям promo-кампанії Youtube Music». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути