четвер, 23 листопада 2017 19:07

Ліричним баритоном столицю зворушив оперний співак Андрій Бондаренко
5

Фото: Прес-служба

21 листопада Оперна студія національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського зібрала поціновувачів класичної музики на гранд-концерт "O Fortuna!" одного з молодих баритонів сучасності Андрія Бондаренка. Концерт проходив у супроводі "KyivFantastiсOrchestra" і хору "Хрещатик".

У цей вечір було проспівано багато арій з найвідоміших опер, таких як: "Дон Жуан", "Дон Кіхот", "Весілля Фігаро", "Дон Паскуале", "Кармен". Процесом керувала диригент Алла Кульбаба.

Однією з найбільш душевних стала композиція "Чуєш, брате мій" ( "Журавлі"), яку Андрій Бондаренко та Академічний камерний хор "Хрещатик" виконали під керівництвом Павла Струця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пристрасна і невагома Петра Конті підкорила київську сцену

На одній сцені з Андрієм Бондаренком виступила Юлія Засімова. Разом вони заспівали кантати "Карміна Бурана" Карла Оффа. Цього вечора також прозвучав дует Малатести і Дона Паскуале з опери "Дон Паскуале" у виконанні українського баса, лауреата міжнародних конкурсів Андрія Гонюкова і Андрія Бондаренка.

Автор: Прес-служба
 

Також в гранд-концерті брав участь дитячих хор "Веселий акцент".

Режисером концерту "O Fortuna!" Став Віталій Пальчиков. Організатором виступило "Українське класичне артистичне агентство" за підтримки SecretServiceEA.

Зараз ви читаєте новину «Ліричним баритоном столицю зворушив оперний співак Андрій Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути