Ексклюзиви
пʼятниця, 11 січня 2013 09:36

Лілі Аллен народила другу дочку

Лілі Аллен народила другу дочку
Дівчинку назвали Марні Роуз Фото: womanews.ru

Поп-зірка Лілі Купер, відома в минулому під своїм дівочим прізвищем Аллен, за даними таблоїдів, стала вдруге мамою. Як пише The Sun, 27-річна виконавиця у вівторок народила доньку. Крихітку назвали Марні Роуз.

Якщо вірити The Sun, то Марні Роуз з'явилася на світ акурат у день народження кумирів Лілі Девіда Боуї та Елвіса Преслі. Поки офіційно сама співачка не підтвердила в соцмережі інформацію про появу малюка, але в Twitter виконавиці вже з'явилися привітання від друзів.

"Марні - чарівне маля, - розповів один із приятелів зірки журналістам. - Сем і Лілі в захваті від народження другої дочки. Дійсно, поява молодшої сестрички в Етель - чудова новина. Тепер у родині немає і сліду зимової туги".

Нагадаємо, в червні 2011 року Лілі та її коханий Сем Купер зіграли весілля. Тоді ж співачка офіційно оголосила, що чекає на малюка. Етель з'явилася на світ у листопаді позаминулого року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лілі Аллен знову завагітніла

Виконавиця давно мріяла стати мамою. Але перші спроби виявилися невдалими. П'ять років тому у Аллен стався викидень. У 2010 році співачка завагітніла знову, але вже на останньому триместрі сталася трагедія. Знаменитість втратила дитину, що стало для неї серйозною психічною травмою. А через кілька днів у зірки почався сепсис, і лікарі були змушені боротися за життя вже самої Лілі.

Зараз ви читаєте новину «Лілі Аллен народила другу дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути