вівторок, 23 листопада 2010 12:25

Леонід Якубович може залишити "Поле чудес"

Леонід Якубович може залишити "Поле чудес"

Знаменитий телеведучий Леонід Якубович відкриває свій канал і, можливо, залишить безсмертне шоу "Поле чудес".

"Це досить цікава історія, - говорить популярний телеведучий. - Є якесь бажання створити канал, призначений тільки для студентів вищих навчальних закладів і технікумів".

Якщо плани Якубовича втіляться в життя, то вже наступного року учні зможуть безкоштовно знайти канал в Інтернеті і на повну скористатися всіма його перевагами.

"Канал дозволить молоді спілкуватися один з одним, висловлювати свою думку з питань навчального процесу і не тільки. Але найголовніша унікальність каналу в тому, що там онлайн можна прослуховувати лекції будь-якого професора або викладача в будь-якій частині земної кулі", - підкреслив ведучий.

Незважаючи на те, що створення нового медіапроекту займає багато сил і часу, Леонід Якубович сам не планує найближчим часом відмовлятися від можливості спілкування з улюбленим населенням і щотижневого поповнення музею "Поля чудес". Щоправда, його друзі не до кінця вірять в те, що Якубович буде поєднувати посаду великого начальника і народного героя.

"Я вважаю, що Льоня зробив і для цієї програми, і для Першого дуже багато, - поділився Юлій Гусман. - Тому, якщо він хоче ще чимось зайнятися або просто відпочити - це чудово. Тому що це вже зовсім важка історія - стільки років крутити цей барабан. Він став національним героєм, народним улюбленцем. Він зумів західну програму середнього рівня, у якої є клони по всьому світу, перетворити на національне російське шоу, в якому люди співають, дарують подарунки, радіють. Я припускаю, що якщо Льоня піде, передача взагалі може закритися, тому що не може барабан крутитися вічно".

Life Showbiz

Зараз ви читаєте новину «Леонід Якубович може залишити "Поле чудес"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути