Ексклюзиви
субота, 26 квітня 2008 17:53

Лейтенант Коломбо бродив вулицями Беверлі Хіллз у стані психозу (ФОТО)

 

У забутого 80-річного актора Пітера Фалька, який прославився роллю в серіалі про лейтенанта Коломбо, схоже, проблеми з психікою. Кілька днів тому перехожі були шоковані, побачивши актора, який бродив по вулицях Беверлі Хіллз у стані психозу, з брудним обличчям і в забрудненому одязі.

Пітер Фальк, до того ж, викрикував безглузді слова. Все це поспішали відобразити папараці.

Колись закохані до Коломбо глядачі пізнали колишню зірку: на ньому була одягнута розстебнута до поясу сорочка в клітинку, над ременем, одягнутим у світло-коричневі не прасовані, брудні і на два розміри менші брюки, нависав живіт. Сиве попелясте волосся скуйовджене, підкреслюючи одутле і лиснюче від жиру обличчя.

Пітер Фальк влаштував цілий спектакль на радість папараці. Він здіймав руки до неба, кричав і бив себе руками.

"Він був повністю дезорієнтований, і, мабуть, сам не розумів, куди він хоче піти", - розповів перехожий. Один зі свідків ганьби Пітера Фалька викликав поліцію.

Поліцейські вийшли з машини і декілька хвилин розмовляли з колишнім лейтенантом Коломбо. "Його стан не викликає побоювань, - пояснили вони, - крім того, він живе недалеко звідси, так що не потребує нашої допомоги".

Популярний телесеріал про лейтенанта Коломбо з"являвся на екранах протягом цілих 30 років. Перший його сезон був в Сполучених Штатах на початку 1968 року. Остання серія була знята в 1998 році.

Інспектор італійського походження з Лос-Анджелесу був вельми колоритний: на ньому був завжди жований світлий плащ, в зубах - незмінний недопалок сигари, він обожнював чилі, мав собаку по кличці Собака і водив пежо 403 кабріо 1959 року випуску, яку сам особисто вибрав. Він постійно згадує про свою дружину, яка так і не з"являється в кадрі, ставши з часом гротесковим персонажем з міфу. Серіал стрімко став успішним, завоював чотири премії "Емі" і "Золотий глобус", неодноразово був номінований на "Оскар".

Проте, коли лейтенант Коломбо вийшов на пенсію, зірка Фалька померкнула, і, не дивлячись на декілька ролей в інших фільмах і театральних спектаклях, про нього практично перестали згадувати, повідомляє factnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «Лейтенант Коломбо бродив вулицями Беверлі Хіллз у стані психозу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути