Ексклюзиви
пʼятниця, 10 серпня 2018 17:20

Легендарна супермодель показала розкішну фігуру на пляжі
4

Супермодель Петра Немцова була помічена під час відпочинку у Мексиці, у Талумі.

39-річна зірка демонструвала розкішне тіло у купальнику паризького бренду Sébastien.

Пізніше вирушила займатися спортом на свою віллу. Петра знімалась для The Sports Illustrated та є співорганізатором фонду All Hands And Hearts.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демі Роуз без білизни сходила на базар на Ібіці

Допомагає відбудувати школи у районах, які постраждали внаслідок стихійного лиха. У 2004 році модель допомагала таким чином Таїланду.

Свого часу модель сама постраждала від того, що під час цунамі її притиснуло пальмою і вона пробула 8 годин без допомоги. Лікарі переконані, що модель могла взагалі позбутися здатності ходити.

Фонд All Hands And Hearts, раніше називався Happy Hearts Fund, був заснований у 2006 році, за два роки, як наречений Петри, британський фотограф Саймон Атлі, загинув під час стихійного лиха.

"Після першої допомогли, діти та родини залишаються забутими, - повідала в інтерв'ю про місію Петра, - я хотіла мати більший вплив, щоб були школи у спільнотах. Це символ майбутнього та надії. Відбудовуючи школи, допомагаєш багатьом родинам".

Минулого року Петру нагородили премією Ischia Humanitarian Award на щорічному Ischia Global Film та Music Festival у Італії.

Зараз ви читаєте новину «Легендарна супермодель показала розкішну фігуру на пляжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути