Ексклюзиви
вівторок, 04 вересня 2012 17:46

Лайма Вайкуле за один день дієти скидає 1 кг

Лайма Вайкуле за один день дієти скидає 1 кг
Співачка після відмови від паління набрала 7 кг Фото: Дни.Ру

Лайма Вайкуле досить довго боролася з нікотиновою залежністю. Зрештою співачці вдалося кинути палити, але тепер перед нею стоїть інша проблема. За півроку вільного від сигарет житті артистка поправилась на сім кіло.

Тепер Вайкуле має намір з не меншим озлобленням боротися за струнку фігуру. Її метод? "Зашивають ротик і все. Я буду їсти абрикоси. Такий у мене прикол", - розповіла співачка в інтерв'ю українській телеведучій Каті Осадчій.

Раніше 58-річна виконавиця говорила, що її режим харчування навряд чи можна назвати збалансованим. Як і багато хто з нас, вона дозволяє собі деякі надмірності, а потім сідає на сувору дієту.

"Я спочатку їм, їм, їм, потім не їм, не їм, не їм. Це моя дієта, - була відвертою Вайкуле. - Все смачне шкідливо для фігури, але що робити, з цим треба якось жити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лайма Вайкуле просить віддати їй дитину

Якщо зайве потрібно скинути в екстреному порядку, співачка оголошує голодування. "Пару днів я голодую, п'ю тільки воду, чай і каву, не їм практично нічого, - пояснювала Лайма. - Якщо ж і це не допомагає, тоді сідаю на дев'ятиденну дієту. Перші три дні: рис без солі і масла; другі три дні: куряча грудка. Останні три дні їм тільки яблука. Ефект приголомшливий! Кожен день - мінус кілограм!".

Зараз ви читаєте новину «Лайма Вайкуле за один день дієти скидає 1 кг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути