Ексклюзиви
субота, 25 липня 2020 11:26

Кухар і Стоянов розповіли, хто в сім'ї заробляє більше
4

Олександру Стоянову важливо заробляти більше за дружину
Фото: надала Катерина Кухар
Олександру Стоянову важливо заробляти більше за дружину
Олександру Стоянову важливо заробляти більше за дружину
Олександру Стоянову важливо заробляти більше за дружину

Прем'єри балету Катерина Кухар та Олександр Стоянов розповіли про те, хто в їх сімейному дуеті більше заробляє. А також вони повідали про зарплати в театрі, про протекцію в балеті, чому чоловіки артисти балету йдуть на пенсію раніше жінок, про вартість своїх сценічних костюмів і про багато іншого.

"Ну звичайно Стоянов. Стоянов у нас годувальник в сім'ї, балетний імпресаріо "- говорить про чоловіка Катерина Кухар.

"До карантину точно я більше заробляв, а ось під час карантину навіть не знаю, - сумнівається Олександр. - Я виступаю як керівник балетної трупи. До карантину було багато можливостей і проектів, як за кордоном, так і в Україні. Звичайно ж тут навіть не було питань з приводу заробітку. Найбільше мені подобається організовувати гастролі по Європі. Коли я набираю свою трупу, ми шиємо нові костюми, створюються нові декорації ", - розговорився Олександр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло як у Катерини Кухар: прима показала щоденні вправи для краси

Артисти кажуть, що їм як двом зіркам під одним дахом жити не складно.

Олександр Стоянов: "Ні, у нас різні напрямки. Так, у нас однакові регалії, припустимо, народний артист, може тут могли б і бути якісь обмеження, один народний, а інший заслужений. У плані творчості у нас все добре. Ми разом їздимо на одні гастролі, танцюємо на одному рівні. Так, є деякі напрямки, де, припустимо, Катя вибивається вперед, наприклад, телебачення, але я підлаштовуюся під Катю і знаходжу свою лінію, де можу реалізовувати себе. Мені найголовніше як чоловікові, щоб я заробляв більше ніж вона. Для мене це найголовніше. А що стосується рейтингів в медіа, я буду тільки щасливий як продюсер, що моя дружина сяє", - поділився він з Ольгою Безсоновою на YouTube каналі "Пряме запитання".

Балерина Національного театру опери та балету ім. Т.Г. Шевченка Катерина Кухар була призначена в.о. директора Київського державного хореографічного училища. Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики.

Зараз ви читаєте новину «Кухар і Стоянов розповіли, хто в сім'ї заробляє більше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути