Ексклюзиви
четвер, 11 липня 2019 13:55

Корольова зняла весь одяг і сфотографувалась у позі вниз головою
3

Епатажна витівка Корольової стала реакцією на скандал
Фото: Instagram
Епатажна витівка Корольової стала реакцією на скандал
Епатажна витівка Корольової стала реакцією на скандал

Російська співачка 46-річна Наталія Корольова здивувала користувачів відвертим фото. Артистка, яка народилась у Києві, оголеною зробила стійку на руках. Світлину опублікувала на сторінці в Instagram.

Епатажна витівка Корольової стала реакцією на скандал, до якого нещодавно потрапила Світлана Лобода. Остання використала в особистому блозі не свою світлину без дозволу власниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лобода таємно виступила з росіянином у Києві на День Конституції

"Сьогодні вранці мене так вразив пост Світлани Лободи. У свої "ягідні" 46 я психонула, згадала своє циркове минуле, а тут – шкандаль. Дівчата, не сваріться. @lobodaofficial і @nude_yogagirl, Ви – богині. Ви прекрасні", - прокоментувала фото співачка.

Переглянути цей допис в Instagram

Сегодня утром меня так впечатлил пост Светы @lobodaofficial ! В свои "Ягодные" 46 я психанула, вспомнила своё цирковое прошлое, а тут - ШКаНДаЛь!!!! 😱 Деффчонки, не ссорьтесь! @lobodaofficial 🙏🏻@nude_yogagirl Вы - богини! Вы - прекрасны !!! И мир прекрасен!!! Удивляйте, творите, стимулируйте, возбуждайте!!! p.s. Я закрываю комментарии для того, чтобы вы смогли полюбоваться, и своё восхищение оставить при себе!!!💋 Я знаю, что я прекрасна!!! #Скромница Королева!!! 👑🤭😜✌️#наташакоролева #ягодка #символюности

Допис, поширений Наташа Королева (@koroleva__star)

Також Корольова закрила можливість коментувати фото. Наприкінці додала - "я знаю, що я прекрасна".

10 липня Лобода розмістила у своєму акаунті оголену фотографію, яка виявилась власністю іншої дівчини. Деякі користувачі запідозрили, що на знімку зображена не Лобода, але співачка ігнорувала їхні зауваження.

Зараз ви читаєте новину «Корольова зняла весь одяг і сфотографувалась у позі вниз головою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути