четвер, 03 квітня 2014 17:26

Королівська родина Монако оголосила бойкот фільму про "Грейс Келлі"
5

Фото: Кадри з трейлера
Князь Альбер ІІ та його дружина княгиня Шарлен
Князь Альбер ІІ та його дружина княгиня Шарлен

Представили королівської сім'ї Монако незадоволені зображенням князя Реньє III у фільмі "Принцеса Монако" з Ніколь Кідман у ролі Грейс Келлі. Тому монархи не збираються бути присутніми на прем'єрі драми на Каннському кінофестивалі в травні.

За даними джерела з оточення сім'ї, князь Альбер II засмучений тим, в якому світлі виставлено його батька - князя Реньє III, який одружився з актрисою Грейс Келлі в 1956 році. Князь Альбер II побоюється того, що після перегляду стрічки його батька сприймуть як "несправедливого правителя, який контролює свою дружину".
ЗМІ стверджують, монархам Монако - князю Альберу II, його дружині княгині Шарлен, а також його сестрам принцесі Стефанії і принцесі Кароліні - відмовилися влаштовувати попередній перегляд, а також змінювати сценарій. І все з вини норовливого продюсера П'єра-Анжа Ле Погам.
Зазначимо, це не перший конфлікт сім'ї Грімальді і представників кінематографа. У січні 2013 року королівська сім'я випустила офіційну заяву з критикою фільму Олів'є Даана, назвавши його "цілковитою вигадкою":

"Королівська сім'я хоче зробити акцент на тому, що ця стрічка ні в якому разі не є байопіком. Вона лише розповідає одну переписану і безглуздо огламуренную сторінку історії Монако і монархів держави - ​​з величезними історичними неточностями і поруч повністю вигаданих сцен", - йдеться в посланні .

Нагадаємо, час дії стрічки - 1962 рік, тобто через шість років після весілля голлівудської зірки Грейс Келлі і князя Монако Реньє III. У фільмі йдеться про подробиці особистого життя пари, а також спроби Грейс примирити свій королівський статус і материнство з акторським минулим. Актриса впадає у відчай, коли спроби чоловіка модернізувати  Монако зустрічають опір з боку президента Франції Шарля де Голля. Він намагається не тільки поширити податкову систему Франції на крихітну країну, а й домогтися від Монако підпорядкування силовими методами.

Нагадаємо, що прем'єра "Принцеси Монако" відкриє Каннський кінофестиваль 14 травня

Зараз ви читаєте новину «Королівська родина Монако оголосила бойкот фільму про "Грейс Келлі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути