Ексклюзиви
субота, 16 лютого 2019 16:17

Королева Єлизавета ІІ вразила весняним образом на світському заході
12

Королева Великобританії Єлизавета ІІ стала запрошеною гостею на урочистому святкуванні 100-річчя Центру урядового зв'язку в Лондоні. Ця організація є об'єднанням спецслужб, які відповідають за розвідку і захист інформації британського уряду і армії.

На знакову подію Її Величність прибула в стильному весняному вбранні. Єлизавета II з'явилася перед британцями в яскравому синьому пальті і капелюшку з зеленим пером. З-під верхнього одягу виднілося плаття, підібране в тон до одягу.

Британська королева не порушила своїх традицій, тому підібрала до образу маленьку чорну сумочку, рукавички та прикраси з перлинами. Взуття на стійких підборах і брошка завершили її приголомшливий look.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як їсть банани королева Єлизавета ІІ

У мережі прихильники Її Величності були трохи стурбовані цим виходом королеви. Люди звернули увагу, що Єлизавета II трохи схудла, адже її вбрання на деяких фото було досить вільним. Крім цього, вони звернули увагу на міміку монарха: глава Букінгемського палацу дещо зблідла і на окремих знімках виглядала втомленою.

Королева Єлизавета II не поспішає передавати свій трон. 95-річна монарх досі виконує свої обов'язки і ретельно зберігає вікові королівські традиції. Одна з них - активне відвідування світських заходів.

Зараз ви читаєте новину «Королева Єлизавета ІІ вразила весняним образом на світському заході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути