Ексклюзиви
вівторок, 27 січня 2015 16:23

Кіра Найтлі розповіла, чому її ім'я пишуть з помилками
3

Фото: Elle UK

Актриса Кіра Найтлі прикрасила обкладинку журналу Elle UK - до речі, вже всьоме.

В інтерв'ю актриса, яка відзначає цього року 30-річчя, розповідає про походження свого імені. Як з'ясувалося, незвичайне написання - Keira замість більш звичного Kiera - не прояв оригінальності, а просто помилка у свідоцтві про народження:

"Мене повинні були назвати Кірою (Kiera) - так звали російську фігуристку, яку якось побачив по телевізору мій тато. Вона йому дуже сподобалася, і він захотів назвати мене на її честь. Але коли мама оформляла свідоцтво про народження, вона випадково переплутала місцями літери "i" і "e". Коли вона повернулася, тато сказав: "Якого біса? Ти неправильно написала ім'я! "Але робити було вже нічого: документ є документ. Ось так і з'явилося моє ім'я - з помилкою в написанні", - сказала актриса.

Найтлі є обличчям Chanel і не так давно з'являлася в черговій рекламній кампанії помади знаменитого бренду. Як з'ясувалося, саме цей б'юті-продукт знаменитість вважає головним у своїй косметичці:

"Помада - це наша зброя. Мене цьому навчила мама: якщо у неї був безглуздий день або щось йшло не так, вона фарбувала губи червоною помадою, і настрій налагоджувалося. Я й сама так роблю. Якщо у вас важкий день, яскрава помада - це те, що потрібно ", - говорить Найтлі.

"Правила потрібно ламати. Мені ніколи не подобалися подібні розмови: ось це потрібно носити, а це не потрібно. Я ще в школі цього терпіти не могла, і зараз мені теж не хочеться дотримуватися якихось модних принципів. Хочеш надіти на голову чортів горщик для квітів - ну так одягни, якщо це робить тебе щасливою! "

Нещодавно, нагадаємо, актриса була визнана найстильнішою вагітної знаменитістю, обійшовши в цьому хіт-параді навіть улюбленицю публіки герцогиню Кетрін.

Нагадаємо, актриса номінована на "Оскар", а також готується скоро вперше стати матір'ю.

Зараз ви читаєте новину «Кіра Найтлі розповіла, чому її ім'я пишуть з помилками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути