Ексклюзиви
понеділок, 23 травня 2016 15:48

Кімната медитацій для RHCP і особливе килимове покриття для MUSE

 

Стали відомі деталі райдера учасників фестивалю UPark - легендарних Red Hot Chili Peppers і MUSE, які виступлять на фестивалі UPark 6 і 8 липня на НСК "Олімпійський".

Учасники культової групи Red Hot Chili Peppers люблять помедитувати перед виступом, тому просять організаторів виділити окрему для цього кімнату. Також, бекстейдж повинен бути розділений на окремі тематичні зони - кімната для перевдягань, для вокалу, окреме приміщення для репетицій. Піклуючись про сім'ю і комфорт своїх колег, RHCP передбачають родинну кімнату, в якій би всі бажаючі могли відпочити з рідними, які приєдналися в тур з групою.

У той же час, соліст групи MUSE Метью Белламі просить покрити підлогу спеціальним гіпоалергенним покриттям, при виробництві якого не використовувалися компоненти тваринного походження, так як любить ходити босоніж - це допомагає зарядитися енергією перед 2х годинним виступом!

Виступ Red Hot Chili Peppers і Muse в рамках фестивалю буде масштабним - до Києва приїдуть понад 30 фур з технікою і світловими приладами! НСК "Олімпійський" буде здригатися від потужності звуку і емоцій глядачів!

Також, нагадаємо, що 6 і 8 липня до культових груп приєднаються The Kills, Nothing But Thieves, The Hardkiss.

Зараз ви читаєте новину «Кімната медитацій для RHCP і особливе килимове покриття для MUSE». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути