понеділок, 01 вересня 2014 12:09

Кiм Кардаш'ян розкрила секрет свого розкішного волосся

Автор: Reuters
 

Кім Кардаш'ян в інтерв'ю модному порталу вона розповіла, як доглядає за волоссям, з якими зачісками воліє робити селфі, а також - про б'юті-режими однорічної дочки Норт.

"Після того як я мою голову, я роблю укладку феном. На другий день я наношу на волосся сухий шампунь, який надає їм текстуру. На третій день я випрямляю і розгладжую волосся, а на четвертий - використовую масло для "гладкого лука ". Я можу зробити кінський хвіст або ж гладкий пучок. Такий мій план догляду. Потім все повторюється", - сказала 33-річна дружина Каньє Веста, про те як їй вдається зберігати волосся та надавати зачісці відмінний вигляд.

Селфі із зачісками - одна з улюблених розваг Кім:

"Іноді ти фотографуєшся, щоб просто відобразити образ з конкретною зачіскою. Якщо у тебе кумедні косички, тобі хочеться їх показати. Або, наприклад, класний гладкий кінський хвіст. Я обожнюю селфі із зачісками", - говорить Кім.

Кардаш'ян зізналася, що народження дочки змусило її менше ​​стежити за собою:

"Протягом чотирьох місяців після пологів я не користувалася ні косметикою, ні будь-якими засобами для волосся. Мені це дуже подобалося. Я могла поцілувати дитину, притиснутися до неї. Безумовно, тепер я менше налягаю на мейк-ап - інакше мені важко цілувати дочку", - сказала зірка реаліті шоу.

Кім стверджує, що Норт сама себе зачісує:

"Норт подобається розчісувати своє волосся. Я починаю, а потім мені доводиться давати їй другий гребінець. Лише тільки все закінчено і виглядає ідеально, вона бере в руки гребінець і починає робити це сама. Недавно я стала використовувати масло з нашої з сестрами фірмової лінії засобів для волосся: я зачісую їй волосся назад і фіксую. Наношу тільки крапельку, але потім вона починає розчісуватися. Їй подобається змінювати зачіску", - поділилася дружина Каньє Веста.

Нагадаємо, що в квітні 2015 Кім Кардаш'ян випускає збірку кращих селфі під назвою Selfish.

Зараз ви читаєте новину «Кiм Кардаш'ян розкрила секрет свого розкішного волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути