субота, 24 березня 2018 13:49

Кейт Міддлтон зізналась, що страждала на післяпологову депресію

Кейт Міддлтон зізналась, що страждала на післяпологову депресію
Кейт Міддлтон зізналась, що страждаа на піляпологову депресію Фото: Reuters

Рік тому герцогиня Кембриджська публічно заявила, що страждала на після пологову депресію.

В Королівський коледж акушерів-гінекологів в Лондоні, напередодні Дня матері, який британці відзначатимуть в найближчі вихідні, герцогиня Кетрін представила навчальні фільми, присвячені післяпологовій депресії і психологічному благополуччю жінок з дітьми. Кейт Міддлтон, виступила перед учасниками зустрічі з пронизливої ​​промовою про материнство.

"Ставши мамою, я отримала корисний досвід. Однак час від часу великі проблеми траплялися навіть у мене, хоча вдома була підтримка, якої немає у багатьох жінок", - розповіла дружина принца Вільяма про себе", - сказала герцогиня.

Кетрін підкреслила, що з психологічними проблемами стикаються багато мам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон в останній раз з'явилась на людях перед пологами

"Складно підготуватися до материнства. Воно пов'язане зі складними емоціями: радість, знемога, любов і турботу змішуються воєдино. Ваша ідентичність змінюється відразу. І все ж, немає одного зводу правил. Найкраще, що можна зробити - це піклуватися про свою сім'ю. Багато матерів, як і я сама, стикаються з недовірою і відчуттям власного невігластва, а для когось ситуація ускладнюється наявністю післяпологової депресії і особистих психологічних проблем ", - сказала герцогиня Кембриджська.

Вона навела дані статистики і звернула увагу фахівців на те, що багато матерів відчувають почуття страху і сорому. Кейт порадила всім батькам, які зіткнулися з труднощами, розповісти про це друзям і близьким людям, поговорити про повсякденне життя з тими, кому довіряють.

"Деякі побоювання пов'язані з образом ідеальних батьків, з бажанням прикинутися, що все прекрасно, ми справляємося і любимо кожну хвилину. Говорити про материнство як про прекрасну сторону життя - це правильно, але також ми не повинні замовчувати стрес і напруження. Прохання про допомогу не повинна здаватися ознакою слабкості. Якщо жінка застудилася під час вагітності, вона консультується з лікарем. Психічне здоров'я в цьому сенсі не відрізняється від фізичного ", - додала Кейт Міддлтон.

Кейт Міддлтон, яка наступного місяця третій раз стане матір'ю, виховує 3-річного принца Джорджа і однорічну принцесу Шарлотту.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон зізналась, що страждала на післяпологову депресію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути