Ексклюзиви
пʼятниця, 01 червня 2018 08:56

Каменських презентувала відверте відео на нову пісню

Каменських презентувала відверте відео на нову пісню
Настя Каменських презентувала нове лірик-відео на україномовну пісню "Тримай". Фото - instagram.com/kamenskux

Українська співачка Настя Каменських, яка почала кар'єру під псевдонімом NK, презентувала нове лірик-відео на україномовну пісню "Тримай". Відповідний ролик опублікований на офіційному YouTube-каналі виконавиці.

На відео Каменських постала в двох образах: оголена у ванній з мокрими кучерями, і в рожевій шубі з яскравою помадою і рівним волоссям.

"Ця пісня для мене дуже особиста, тому і лірик-відео вийшло ніжним та інтимним. Думаю, кожна дівчина впізнає в цьому відео себе. Коли ми закохані, приховати свої почуття й емоції неможливо. Це дуже трепетне і окрилююче почуття, яке я бажаю відчути кожному. Кохайте і будьте коханими!" - написала співачка в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських заявила про заручини

У коментарях користувачі пишуть, що "пісня супер" і радіють, що "нарешті заспівала українською".

Українська поп-співачка Настя Каменських презентувала сольну пісню українською мовою. Композицію під назвою "Тримай" артистка виконала на "Вечорі прем'єр з Катериною Осадчою" на початку квітня. Шанувальники артистки запідозрили, що композиція присвячена колишньому партнерові по дуету Потапу, оскільки багато хто підозрює, що у них роман.

Зараз ви читаєте новину «Каменських презентувала відверте відео на нову пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути